3:1
(0:0)
84. J. Hron
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice převálcovaly Jestřábku


Branky


55. L. Kubelka , 65. J. Korčák , 75. S. Rous - 84. J. Hron
28

Žiželičtí zlepšili znatelně přístup k utkání a po solidním výkonu dokázali ve druhém poločase vsítit tři branky, na které Jestřabí Lhota dokázala odpovědět jen jednou trefou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj bez fotbalového koření

Úvod utkání patřil více hostům, kteří si dokázali vypracovat gólovky, ale skvělý Rokos držel stále nulu. Zaskvěl se po narážečce Krupky s Kesnerem, vychytal i sólový nájezd Kesnera. Na druhé straně efektním zákrokem Jansa vytáhl konečky prstů střelu Mejvalda na roh.

 

Hosté si velice dobře uvědomovali střelecký potenciál Kubelky a Krupka ho na vlastní polovině bránil jako hlídací pes. Leckdy to připomínalo řecko-římský zápas, ale rozhodčí si s jednotlivými souboji poradil. Právě Krupka odpálil Kubelkovi v poslední chvíli míč, který u něj přistál po střele Rouse, kterou Jansa vyrazil přímo ke Kubelkovi.

 

Bezbrankový stav nezměnily ani dvě šance v posledních patnácti minutách, když střela hostujícího Týmy z výhodné pozice vyplašila pouze hejno vrabců a na druhé straně zase míč z Kubelkovy hlavy mířil těsně nad břevno.

Źiželičtí přitlačili soupeře k jejich bráně

Do druhé poloviny zápasu vstoupili domácí ještě aktivněji a hladověji po vítězství a zmáčkli Jestřábku na její polovině. A přišly i šance a hlavně góly. Nejprve Rous napálil centr aktivního Micala jen do tyče a kutálející míč sebral na čáře Jansa. 

 

Gólu se domácí dočkali v pětapadesáté minutě. Centr z rohu si na úrovní penalty zpracoval na prsa Lukáš Kubelka a levačkou z otočky ho poslal o břevno za záda Jansy - 1:0. Pak se ke slovu dostal Korčák. Jeho první pokus zmařil, i když s potížemi, Jansa. O pár minutek později vyslal tohoto hráče do sóla Kubelka a Jakub Korčák přízemní křížnou střelou navyšuje na 2:0.

 

Hosté se stále nemohou vymanit z tlaku a neustále se brání. Špačkovu nepříliš umístěnou střelu chytá Jansa. Do sóla se pustil i Kubelka, ale byl dvacet metrů od brány faulován. Míč si postavil Stanislav Rous a nechytatelnou střelou vymetl šibenici - 3:0.

 

Jestřábka dokázala snížit po ojedinělé akci, kdy si Bubeník srazil do vlastní brány centr Jana Hrona - 3:1. V závěru mohl dát razítko na tři body unikající Rous, ale v rozhodující chvíli si míč ukopl a obránci ho o něj obrali.

 

Domácí se po delší době radují ze tří bodů: "Snad jsme se alespoň trošku omluvili fanouškům, kteří jsou vážně výborní, za předchozí tři prohry", těšilo i střelce prvního gólu Lukáše Kubelku.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Sice jsme vyhráli tři jedna, ale bylo to těžké utkání. Soupeře jsem viděl již v přátelských utkáních a věděl jsem, že mají velmi fotbalové mužstvo. V prvním poločase to ale nebylo z naší strany ono. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila. Hráli jsme to, co jsme si řekli v poločase v kabině. A to křídelní hru, která nám přinesla branky. Jsem rád, že po zpackaných utkáních se nám podařilo zvítězit. Chtěl bych klukům poděkovat a přát si, abychom pokračovali na vítězné vlně.




Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - M. Midloch ml. [-] (89. M. Janata [-] ) , O. Hůka [-] , M. Živný [-] , M. Bubeník [-] - J. Šantrůček [-] (46. L. Špaček [-] ) , S. Rous [-] , D. Mejvald [-] , D. Mical [-] (87. J. Fořt [-] ) - J. Korčák [-] , L. Kubelka [-] (82. A. Schánel [-] ) -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
P. Jansa [-] - J. Věříš [-] , D. Týma [-] , A. Krupka [-] (69. A. Hojda [-] ) , M. Klička [-] , O. Martínek [-] (49. T. Kubíček [-] ) , L. Týma [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , J. Hron [-] , M. Skalický [-]

ŽK: 62. J. Hron , 80. A. Hojda .
Hráči zápasu: D. Mical , M. Živný , S. Rous .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: REJHON Josef - NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Urve Jestřábka zase těsnou výhru proti trápícím se Žížalkám? A nebo se domácí rozpomenou na týmový výkon?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů