Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Českobrodští pokazili Kouřimi posvícení


27

Stošedesát diváků se těšilo na posvícenský fotbal, při kterém si domácí smlsnou na rezervě Českého Brodu. Jenže ti je překvapili a i přestože hráli více jak hodinu jen v deseti bez vyloučeného Šmejkala, dokázali sebrat domácím bod a sahali po všech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli Šmejkalové

S několika posilami dorazilo do Kouřimi Céčko Českého Brodu s jasným cílem získat další body. První poločas tak nabídl mnohočetné divácké kulise spíš bojovný fotbal s množstvím osobních soubojů. Nějaké šance se zrodily, ale na gól se čekalo poměrně dlouho.

 

Tomu však předcházelo oslabení hostujícího týmu, když Miroslav Šmejkal ml. nevybíravě fauloval a rozhodčí Sedláček neváhal vytáhnout hned červenou kartu. Pozice Kouřimských byla v tu chvíli mnohem výhodnější, ale pět minut po oslabení se nádherně trefil z trestného kopu hostující Miroslav Šmejkal st. - 0:1 -  a zmrazil domácí hráče i příznivce. Ve svých letech Šmejkal ztratil možná na rychlosti, ale kopací technika a zkušenosti jsou na velice vysoké úrovni a patřil po celý zápas k oporám týmu i v klasických černožlutých gumových kopačkách.

Dramatický závěr druhého poločasu

Příležitost ke srovnání skóre měli domácí hned po přestávce. Jirsa dostal míč do levé strany, centrem našel Snížka, který si obhazoval v šestnáctce obránce a šikovně si došel pro faul. Penaltu ale trefil Ružinský jen do břevna.

 

Hosté hrají jednoduše, po získání míče jej posílají rychle dopředu na dva urostlé hroty Pazderce a Sedláčka, kteří zaměstnávají domácí obranu. Kouřimským se sice daří kombinovat, ale centry či finální přihrávky zatím nenacházejí adresáty.

 

V sedmašedesáté minutě se mohou domácí radovat. Martin Snížek dostal trochu více prostoru na hranici šestnáctky, technicky vystřelil k levé tyči Sahulovy brány, míč před hostujícím gólmanem skočil o drn a překvapivě skončil v síti - 1:1. Vzápětí mohl Kouřimské poslat do vedení Paclík, ale hlavou v pádu míč neumístil nezi tyče.

 

Šance na zvrácení remízového stavu měli i hosté. Kozlíček z voleje zakončoval Margoliusův centr za obranu mimo tyče a Sedláček v samostatném úniku, který sice zaváněl ofsajdem, udělal kličku domácímu brankářovi, ale obránci stačili míč ukopnout.

 

V poslední pětiminutovce se diváci ještě dočkali dvou gólů, po jednom na každé straně. Nejprve po závaru před domácí bránou napálil ze vzduchu odražený míč Michal Kratochvíl a z pětadvaceti metrů ho poslal přesně do vinglu - 1:2. Z šoku se Kouřimáci vzpamatovali rychle a u míč za obranu byl nejrychleji Daniel Procházka, který sice nejspíš využil ofsajdového postavení, ale rozhodčí hru pustil a střelec trefil přesně pod klacek - 2:2.

 

V nastavení mohli hosté rozhodnout o všech bodech, ale akci Miňovského nedokázali zakončit a pohotová střela Margoliuse mířila nad břevno.

Milan Tománek ukopal druhý bod pro Kouřim

V sérii pěti párů penalt každý tým jednou neuspěl. Domácí Charvát mířil mimo tyče a Sedláčka vychytal kouřimský Havránek. V šesté sérii uspěl Tománek i Dušek, kteří už kopali v první pětce. Sedmou sérii načal českobrodský gólman jako střelec a zklamal, naopak Milan Tománek uspěl i napotřetí a Kouřim bere druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, trenér: Oboustranně bojovné utkání, které příliš fotbalové krásy nenabralo. Věděli jsme, že posílený kádr hostů u nás bude chtít bodovat. Přesto, že jim situaci zkomplikovalo vyloučení, byli to Českobrodští, kteří se dostali do vedení. Nám se podařilo vyrovnat až ve druhém poločase. Soupeř šel sice pět minut před koncem do vedení, ale nám se podařilo o dvě minuty později podruhé vyrovnat. V penaltové loterii jsme uspěli my. Jedním pozitivem je zisk dvou bodů, které jsou pro nás důležité. Tím dalším je početná návštěva sto šedesáti diváků. Ti si sice moc fotbalové krásy neužili, ale těší nás, že i ve chvílích, kdy se nedaří, nezanevřou na nás a přijdou. Za to jim patří velké poděkování.




Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Havránek [-] , J. Keltner [-] , T. Ružinský [-] (61. R. Světnička [-] ) , M. Snížek [-] (75. J. Charvát [-] ) , D. Čihák [-] , J. Paclík [-] , J. Jirsa [-] (69. M. Navrátil [-] ) , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , T. Novák [-]

SK Český Brod C
M. Sahula [-] - M. Šmejkal [-] , T. Miňovský [-] , R. Margolius [-] , P. Sedláček [-] , V. Dušek [-] , M. Kozlíček [-] , M. Šmejkal [-] , P. Pazderec [-] (61. D. Strejček [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 40. J. Jirsa , 43. D. Procházka , 75. T. Novák - 12. T. Miňovský , 69. J. Svoboda , 84. M. Sahula , 85. P. Sedláček , 88. M. Kratochvíl , 88. M. Šmejkal . ČK: 24. M. Šmejkal .
Hráči zápasu: M. Havránek - M. Šmejkal , P. Sedláček .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - ŠVORBA Milan (N), MRÁZEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marian Češner
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Českobrodští mají zatím jediný bod, ale odvézt body z Kouřimi nebude snadné. Ale Kouřim trochu tápe...

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích