Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakorky poprvé za tři body, Dobráč bez bodu


26

Hráči domácích Krakovan šli trpělivě za prvními třemi body v ročníku a když byl vyloučen už na konci prvního poločasu hostující Královský, byla jejich role ještě snazší. Dobré Pole končí poprvé bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoper Luděk Tlučhoř střelil úvodní dva góly

Krakovanští nemohli mít po ztrátě bodů v Tuchorazi dobrou náladu a z hráčů čišelo jediné: "Dneska si spravíme chuť a odnese to Dobré Pole." Jenže Dobráč patří k příjemným překvapením a zatím neztratil ani bod.

 

Utkání začalo v solidním tempu a akce střídala akci na jedné i druhé straně. První gól padl už v páté minutě, když z prvního rohového kopu kopu poslal Sixta míč do šestnáctky a Luděk Tlučhoř ho uklidil do brány - 1:0. "Spadlo mi to na krk", smál se šťastný střelec: "Hlavně když to šlo do sítě."

 

Ve třinácté minutě hosté srovnali. To Marcel Potůček po faulu na Královského zatočil trestňák přesně za zeď - 1:1. Ale vedení si domácí borci vzali brzy zpět. Sixta po souboji vysunul nakrátko do křídla Kutila, Žirovnícký nestačil zareagovat a střílená přihrávka našla na malém vápně volného Luďka Tlučhoře - 2:1.

 

Deset minut před přestávkou domácí rychle přešli do útoku, Olexa centruje a míč po hlavičkovém souboji propadne k Martinovi Kutilovi, který levačkou propálil Neveselého - 3:1. A ještě jeden důležitý moment první půle - Královský po druhé žluté opouští hřiště a to se bude hostům skóre těžko obracet.

Oslabený Dobráč na zvrat neměl

Bez středopolaře Královského bojovali ve druhé půli o naději hosté, ale zhatila ji už jedenapadesátá minuta, kdy Sixta vysunul mezi beky Jiřího Dostála, který přesnou přízemní střelou k tyči zvýšil na 4:1.

 

Hra domácích potom trochu opadla, už neměla drajv a příležitosti si dokázali vytvořit i hosté. Dobře hlídaný Marcel Potůček se tentokrát často k míči nedostal, ale dvacet minut před koncem si krásně zpracoval centr Jíchy a trefil přesně k zadní tyči - 4:2.

 

Dobropolští ve snaze vykřesat jiskřičku přitvrdili a více otevřeli obranu, což mělo za následek dvě věci. Nejprve se vyrovnal počet mužů na hřišti, když za kopnutí protihráče nuceně odešel ze hřiště Sixta. To je nepříjemnost pro Krakovanské, kterým tento klíčový hráč bude chybět v duelu proti Velimi. A tři minuty před koncem po brejku do rozhozené obrany napsal krásným lobem tečku za zápasem Jiří Dostál - 5:2.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Jsme obrovsky rádi za tři body. Dnes jsme byli lepším mužstvem a vypracovali jsme si spoustu příležitostí. Hráli jsme s nasazením, které nám chybělo minulý týden.  Zápas začal ve velice slušném tempu a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Určitě nám hodně pomohlo vyloučení Královského ke konci poločasu. Teď nás čeká zápas s prvním týmem tabulky a musíme se na něj připravit. Je škoda, že se zbytečně nechal vyloučit Sixta. Ve Velimi nám bude chybět, ale zase na druhou stranu nám naplní hráčskou kasičku.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hrající trenér: Předvedli jsme velmi špatný výkon. Chyběl nám důraz, zodpovědnost při bránění, chuť vyhrát. K tomu jsme hráli velmi nedisciplinovaně, raději jsme diskutovali a hledali chyby jeden u druhého. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a semknout se do dalšího zápasu.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Strejcius [-] - J. Oberreiter [-] (60. J. Špinka [-] ) , T. Sixta [-] , A. Dostál [-] , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] (80. D. Chvojka [-] ) , L. Tlučhoř [-] (88. S. Šindelář [-] ) , Z. Vodvářka [-] , J. Gerhát [-] , M. Kutil [-] -

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , T. Jícha [-] , P. Varyš [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] , P. Královský [-] , J. Žirovnický [-] - L. Jelo [-] (78. J. Ojukwu [-] ) , M. Potůček [-] -

ŽK: 12. L. Tlučhoř - 36. P. Královský , 38. J. Flieger , 50. O. Štefančík , 84. T. Jícha . ČK: 84. T. Sixta - 40. P. Královský .
Hráči zápasu: L. Tlučhoř - M. Potůček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MELICHAR Vít - KUBIČEK Luboš (N), ŠŤASTNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marian Češner
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Krakovany zatím nevyhrály a Dobráč se veze na vítězné vlně. Ukončí Karkorky hostům sérii?

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích