Hosté dohrávali půlhodiny bez vyloučeného Procházky


Branky


27

Kouřimští odolávali celou hodinu, když domácí ze svých šancí proměnili jen jednu. Ale po vyloučení Dana Procházky měli snazší úlohu a dalšími třemi brankami potvrdili Velimští svoji převahu a vyjádřili ji i gólově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velimští zahazovali jednu šanci za druhou

autorem reportáže je Jaroslav Češpiva (VEL)

 

Forma našeho trenéra „Conte“ Ptáčka jde nahoru. Béčko hrálo souběžně s áčkem a bylo také nutné obsadit lavičky. Šáhlo se do dorostu. Velkým pozitivem je, že trenér Ptáček provedl už jenom dvě změny v základu. Do mužstva se vrátil M. Kyncl a L. Vlk. Sestava se konsoliduje a zkvalitnila se hra.

 

Naši kluci začali rychle, ale hosté se snažili držet krok. Velimští opět vytáhli svoji kombinační hru, když se nedařilo, tak obránci nakopávali míč na naše rychlé útočníky a krajní záložníky. Ti se dostávali do šancí. Dvě velké měl A. Jehlička. .Ve 12.min. po akci Kadlece byl sám před brankou, ale trefil brankaře. V 16.min. běžel sám na brankaře, obhodil ho, ale míč směřující do prázdné branky vykopl hostující obránce. Pak se hra trochu vyrovnala, ale pokusy hostí likvidovala s přehledem naše vynikající obrana a jistota v brance L. Svoboda.                                                                                

 

Gólový moment přišel ve 30.minutě. U šance byl opět A. Jehlička, ale tentokrát jako nahrávač. Míč se dostal k D. Kadlecovi a ten zajistil Velimi vedení 1:0.  Ve 37.min. se dostal k odraženému míči M. Kyncl, ale z 10 m přestřelil. Ve 45.min.měl,  po přihrávce D. Kadlece,  tutovku  opět A. Jehlička, ale jeho ránu brankař L. Havránek bravurně vyrazil.

 

Poločas skončil 1:0 pro Velim. První poločas byl jednoznačně v režii domácích. Když naši zrychlili tak měli hosté problémy a dostávali se před svým pokutovým územím pod tlak. Pomalejší hosté prohrávali i souboje jeden na jednoho. Proto se uchylovali k „un- fér“ zákrokům. Zákrok  na O.Kosinu byl určitě na červenou, ale byla jen žlutá.

Největším soupeřem byl výborný kouřimský brankař

Hosté se začali snažit a chtěli vyrovnat. Bohužel, doplatili na příliš tvrdou hru. Přišla 60.min. a hráč hostů D. Procházka dostal druhou žlutou kartu, první dostal už v 16.min., tak rozhodčí vytáhl kartu barvy červené. Kouřim šla do deseti a tím ztratila šanci bodovat. 

 

Už v 60.min. vniklo “ velimské tornádo“ před branku soupeře, M. Kyncl trefil zblízka brankaře, ale rychlý D.Kadlec se dobře zorientoval a nekompromisně skóroval. Velim vede 2:0.  

 

V 69.min. se hosté dostali do brejku, ale výborný L. Svoboda bombu z pravé strany vyrazil nad sebe a míč se dotknul rohu břevna. V 71.min. v šanci M. Kyncl, běžel sám na brankaře, ale dal míč těsně vedle. 

 

V 74.min. unikl obráncům D. Kadlec, míč naservíroval nabíhajícímu J. Jelínkovi a ten zvýšil do prázdné branky na 3:0. Od 75.min. trenér Ptáček postupně vystřídal čtyři hráče.  V 84.min. dokonal vítězství první střídající J. Kasal, po centru D. Pycha,  zblízka hlavou - 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Utkání mělo více než průměrnou úroveň. Jako nováček jsme v minulé sezóně prohráli oba zápasy, doma 0:1, v Kouřimi 0:3. Chtěli jsme zvítězit. Naši kluci se hodně zlepšili a na hře to bylo opět vidět. Poločas mohl být klidně 4:0. Kouřimští měli výborného brankaře a štěstí. A hlavně. Zvolili špatnou taktiku, jestli to taktika byla? Zastav soupeře za každou cenu. Skluzy na nohy a hodně faulů zezadu. Takový fotbal se líbit nemůže. Přísnější rozhodčí by červených karet vytáhl asi víc. Kouřim se dlouho držela, ale nakonec na to doplatila. Myslím, že dobře a objektivně utkání zhodnotil kouřimský trenér pan Miroslav Hrdlička. V tomto zápase bylo těžké vyhodnotit nejlepší hráče. Třeba budete mít jiný názor.

TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, trenér: Další z nevydařených utkaní, i když jsme věděli o kvalitách domácího mužstva. Bohužel se hráči zase nedrželi taktiky, hráli jsme bez pohybu, špatné přihrávky, všude jsme byli pozdě a z toho pramenily nedovolené zákroky a žluté karty. I přesto končí poločas jen jednobrankovým vedením domácích. Druhý poločas mě překvapil. Zlepšili jsme vše a rázem se hrálo na polovině Velimi. Jenže přišel protiútok, ve snaze jej zastavit faul a vyloučení.Závěr tak patřil kvalitnímu týmu domácích, kteří to i brankově vyjádřili.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: VLK Karel - KUBELKA Petr (N), DUFEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 9. 2018 00:49
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Velim by si to měla pohlídat.

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Velim doma prohrávat nebude, pokud nebude hrát A-mužstvo ve stejném termínu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích