O bodech se rozhodlo až v závěru zápasu


Branky


27

Teprve po vyloučení hostujícího Pohanky rozhodli v tomto důrazně hraném zápase Býchorští o třech bodech. Libodřice dlouho sahaly alespoň po bodu, ale desetiminutové oslabení už nezvládly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankou ze druhé minuty vyhráli poločas domácí

Druhá minuta, bum a bác. Hostující Skočdopole loví míč ze sítě. Štěpán Váňa dostal dva metry za šestnáctkou trochu více prostoru než by si libodřičtí obránci přáli, krásně se opřel do balónu a ten se zatřepotal až v brance - 1:0.

 

To však bylo z prvního poločasu vše podstatné. Hosté důrazně bránili, jak to oni umí, Báchorským vázla kombinace a tak mohli diváci sledovat více kopanou než krásný fotbal. 

 

"Zápas jsme chtěli jednoznačně vyhrát a celý týden nás na to trenéři připravovali", komentoval dění na hřišti Pavel Škopek a hned záměr upřesnil: "Přesně jsme věděli, co bude soupeř hrát a přesto jsme mu v tom nezabránili. Navíc si necháme dát gól hned na začátku, když soupeř navedl míč z levé strany po vápně a zakončil přízemní střelou k tyči. Řekl bych, že střela byla chytatelná."

Škopkův "životní" gól

Do druhého poločasu vstoupili hosté ještě s větším odhodláním a domácí vypadali, že budou chtít bránit jednobrankový náskok. Hráli ustrašeně a bez nápadu. To se jim vymstilo po dvaceti minutách, kdy Pavel Škopek z pravé strany napřáhl a míč se snesl přesně za zadní tyč - 1:1. "Byla by to životní trefa", smál se po zápase Pavel Škopek a vysvětlil: "Kdybych to tak chtěl udělat. Měl to být centr a je z toho gól."

 

 Ve třiasedmdesáté minutě šli do vedení opět domácí, když se jim vydařila jedna z mála akcí. Po brejku a kombinaci Chlumského zakončuje Jakub Vyhnánek - 2:1

 

Hosté se perou o body, cítí, že by na ně mohli dosáhnout. Jenže bojovnost přehnal Lukáš Pohanka, který viděl druhou žlutou a musel ze hřiště. I tak mohli Libodřičtí srovnat, ale zastavil je ofsajd. Poslední slovo měl domácí Petr Chlumský, který z rychlého brejku upravil na konečných 3:1.

 

V příštím kole jedou Býchory na hřiště Nučic a Libodřice čeká další těžký kalibr na hřišti Třech Dvorů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč: Po dvou těžkých venkovních zápasech jsme se konečně představili doma. Naši fanoušci však nemohli být z našeho výkonu nadšení. Měli jsme problémy s kombinací a pohybem. Libodřice po debaklu z jarní části minulé sezony měly velkou motivaci tento výsledek odčinit. Pro nás jsou důležité body, hra se snad v dalších zápasech zlepší.

FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Nedokázali jsme si vytvořit pořádně šance, dostat soupeře pod tlak až na pár výjimek. Je smutné, že ze tří zápasů nedal gól ani jeden útočník. Poslední dva góly jsme dostali vždy z protiútoku, kdy jsme nestihli vracet. Hráli jsme špatný zápas. Vůbec jsme se nedostali na naši hru. Mohli jsme dát i gól a jít do vedení, ale náš poctivý pomezní mávl ofsajd a bylo po radosti. Kéž by takovýchto pomezních bylo víc. Děkuji mu veřejně! Protože zvláště soupeřův druhý gól byl více než sporný.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PODNECKÝ Petr - LANGRÁF Tomáš (N), NĚMEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 9. 2018 10:47
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Chceme urvat konečně tři body.

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Ve vyrovnaném utkání rozhodne domácí prostředí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích