Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třídvoráci povolili Bečvárům jen jedinou trefu


Branky


26

Hosté si v první půli připravili dvougólový náskok, který domácí po pauze kontaktním gólem snížili. Ale naděje na zvrat žila jen jedinou minutu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté proměňovali, domácí ne

"První poločas byl z naší strany daleko lepší než druhý", začal pozápasové hodnocení domácí trenér Josef Kuba a pokračoval: "Měli jsme několik vyložených šancí ale bohužel jsme v koncovce zklamali. Nedokázali jsme zachovat potřebný klid a ani sami před brankářem jsme nedokázali míč dostat do sítě. A to nás hodně mrzelo,protože soupeř trestal a šance, které v první půli měl, proměnil a do kabin šel s dvoubrankovým vedením."

 

Tutovky v bečvareckém dresu neproměnili Černý, Jahoda ani Horáček a soupeř trestal.  Po krásném pasu Nováka, který našel Lukáše Kalivodu a ten se nemýlil - 0:1. Chvilku před poločasovou přestávkou zatáhl Linhart balón do vápna, naznačil střelu, zasekl míč a byl faulován. Na značku  pokutového kopu si postavil merunu František Suchánek a ten se v těchto situacích nemýlí - 0:2.

 

Naděje na zvrat žila jen minutu

"Do druhého poločasu jsme šli s tím, že přidáme ještě nějaký ten gól", komentoval průběh druhého poločasu trenér hostů Vladimír Novák a dodal: "Ale byl to soupeř, který v jedenašedesáté minutě snížil na 1:2". Autorem branky byl Vojtěch Kšírl

 

Ale Třídvorští se nesložili. Naopak přidali na obrátkách a po minutě měli zpět dvoubrankový náskok, když se pěknou střelou prezentoval Matěj Linhart - 1:3. Od té doby už na hřišti prakticky existovalo jediné mužstvo. V osmašedesáté minutě zvýšil na 1:4 Lukáš Slezák, který v šestnáctce obešel vše, co mu stálo v cestě a pohodlně skóroval.

 

Zápas se v podstatě dohrával a na konečných 1:5 uzavřel střelou z voleje Matěj Brunclík po přesném centru Slezáka. Zápas se v režii hostů chýlil ke konci a Bečváry budou muset zabrat v příštím kole, kdy hostí oživenou Tuchoraz. Tři Dvory pak doma přivítají důrazné Libodřice.

 


Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Šanci na dobrý výsledek jsme vykřesali v 61. minutě když se nám podařilo snížit. Ale z gólu jsme se radovali jen minutu, to soupeř odskočil opět na rozdíl dvou branek. Od té doby už hrál to, co potřeboval, byl většinu času na míči, dobře kombinoval a na to už jsme nedokázali reagovat. Vyšší kvalita a zkušenost soupeře se projevila nejvíce právě v této fázi zápasu. Drželi zkušeně míč a trestali každou naši chybu. Škoda, že jsme neproměnili šance v prvním poločase, těch jsme měli daleko víc než soupeř. Ale to je i v té kvalitě v koncovce, která byla na jejich straně.

TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Do zápasu jsme šli s jasným cílem vyhrát. Vstřelit gól se nám podařilo až po půlhodině hry. Soupeř se snažil tlačit do vápna, ale v koncovce nebyl důrazný, ale zbrklý. Před přestávkou jsme gólem do šatny zvýšili. Ve druhém poločase domácí dali kontaktní gól, ale nám se podařilo hned odpovědět a pak už to byla naše hra. Kluky chci pochválit za předvedený výkon.



Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Uher [-] , M. Slezák [-] (60. J. Kuba [-] ) , J. Čáslava [-] , J. Kšírl [-] - P. Jahoda [-] (74. V. Šmejkal [-] ) , V. Kšírl [-] , P. Kuba [-] , M. Horáček [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-]

TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - J. Biško [-] , M. Linhart [-] , F. Suchánek [-] , L. Slezák [-] , V. Novák [-] (46. Z. Hejduk [-] ) , P. Stempák [-] (69. D. Brunclík [-] ) , L. Kmoch [-] , L. Kalivoda [-] , J. Malý [-] (69. S. Uman [-] ) , J. Rak [-]

ŽK: 34. J. Uher .
Hráči zápasu: L. Kalivoda , M. Linhart , J. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKNER Roman - KUBÍN Jan (N), PLACHÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady vítězná serie ještě končit nebude.

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra hostů

Kvalita Třech Dvor je velká a jen tak ztrácet nebudou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů