Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobráč jede na vítězné vlně


26

Ani škrtnout nedali hráči Dobrého Pole svému soupeři ze Žiželic a vyprovodili ho šestigólovým přídělem, když hned čtyřikrát se do černého trefil Marcel Potůček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnický je specialistou na výrobu penalt

Proti Dobrému Poli na jeho hřišti vyběhl tým Žiželic. Obě mužstva úvodní dvě kola vyhrála a tak se dal očekávat vyrovnaný mač. Úvodní minuty ale poslaly zápas jinam.

 

Domácí vletěli do zápasu jako uragán a už v páté minutě se poprvé pohnulo skóre. Žirovnického skáceli v šestnáctce hostující hráči a sudí pískal penaltu. Tu s přehledem proměnil Marcel Potůček - 1:0. Tentýž hráč dostal o minutu později příliš hodně prostoru na hranici velkého čtverce a přízemní střelou k tyči překonal Rokose podruhé - 2:0.

 

Ani tato gólová ztráta však hosty nepoložila. Žiželičtí mají dobrou formu a útočné duo Korčák - Kubelka zaměstnávalo domácí obranu. Jenže dobrou formu má i dobropolský gólman Neveselý, který si dokázal poradit se všemi pokusy hostů. Fantastický zákrok vytáhl proti střele z trestného kopu cca pět metrů za hranicí šestnáctky, kterou vytěsnil na roh.

 

A protože ani domácí další branku nedokázali přidat, šlo se na pauzu za výhodného stavu pro domácí.

Hosté v poslední desetiminutovce odpadli

Pár minut po zahájení druhého poločasu dosáhl Marcel Potůček na hattrick. V brejku s Královským si pohráli s hostujícím obráncem a šutér mířil přímo do šibenice - 3:0

 

V dalším průběhu dějství číslo dvě se hra přelévala ze strany na stranu. Domácí obrana ale důsledně pokrývala útočné hroty Žiželických a ti se nedokázaly prosadit. Ale ani domácí nedokázali vstřelit branku, která by hosty definitivně pohřbila, tak se stále bojovalo o šanci na zvrat.

 

Jak hosté stále více otevírali obranu, tak byli v závěru potrestáni. Nejprve Potůček našel zpětnou přihrávkou Adama Voseckého, který šikovně obstřelil obránce a překvapil hostujícího brankáře - 4:0. Po tomto gólu Žiželičtí rezignovali a Dobráč jim na cestu přibalil další dvě branky.

 

Marcel Potůček po pěkné kombinaci s Voseckým docílil střelou na zadní tyč svého čtvrtého gólu v zápase - 5:0 a šestý gól padl po několika soubojích ve velkém čtverci, kdy nakonec Potůček našel na hranici brankového území Jiřího Žirovnického, který propálil vše a málem i síť - 6:0.

 

Zápas tak končí nečekaně jasnou výhrou domácích, v jejichž dresu zazářil jednoznačně Marcel Potůček, který sám čtyři góly dal a na zbylé dva nahrál.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Výsledek vypadá jednoznačně, ale v prvním poločase měly Žiželice několik slibných šancí, se kterými si však Neveselý poradil. Hosté hráli většinu míčů na duo Kubelka, Korčák, na které jsme ale byli velmi dobře připraveni a naši obránci jim nedali téměř žádný prostor. Dopředu se nám díky rychlému přechodu do útoku dařilo, hosté pak po 4. gólu rezignovali. Klukům bych chtěl poděkovat, jak k zápasu přistoupili, ať svým důrazem, chutí vyhrát, tak hlavně týmovým výkonem.




Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] - F. Krejčí [-] , P. Královský [-] (77. L. Jelo [-] ) , A. Vosecký [-] - J. Žirovnický [-] , M. Potůček [-] - O. Forman [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - V. Konhefr [-] (68. J. Šantrůček [-] ) , M. Midloch ml. [-] (73. A. Schánel [-] ) , M. Živný [-] , M. Bubeník [-] (82. M. Janata [-] ) - D. Mejvald [-] , J. Korčák [-] , O. Hůka [-] , S. Rous [-] - J. Fořt [-] , L. Kubelka [-] -

ŽK: 23. O. Forman , 31. L. Ledvina , 36. A. Vosecký - 5. S. Rous , 62. L. Kubelka .
Hráči zápasu: J. Flieger , A. Vosecký , M. Potůček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LÖWE Vilém - VARYŠ Petr (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Žíželice jsou pro mě tajný favorit soutěže. Ikdyž DP mají solidní výsledky tak teď narazí.

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip experta: remíza

Liverpool má po úvodních kolech velké sebevědomí, ale Žiželice tam neprohrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů