3:2
(0:1)
20. F. Kubalík (p.)
73. M. Šulc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kureš vydoloval tři body pro Jestřábku


Branky


53. M. Mikeš , 84. P. Kureš , 89. P. Kureš - 20. F. Kubalík (p.) , 73. M. Šulc
26

Nučice v Jestřábce dvakrát vedly, ale do závěrečné půlhodiny naskočil v domácím dresu Petr Kureš a dvěma góly zápasový výsledek otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po zbytečné penaltě vedou hosté

Utkání začalo z obou stran opatrně, domácí borci měli lehce navrch, ale bez šancí. Ve 20.min pronikal do vápna nučický Nevšímal a obránce Jestřábky ho zbytečně atakoval za cenu pokutového kopu, který proměnil Filip Kubalík - 0:1.     Domácí po penaltě znervózněli, do hry se dostali až před koncem poločasu. Nejprve Krutský skvěle chytil trestný kop a těsně před vypršením hrací doby se ocitl v největší šanci Martínek, hlavou však mířil nad branku.

Kouč Machurka vymyslel skvělé střídání za tři body

Ve druhém poločase měla hra stále stejný průběh. Domácí byli stále více na balónu a hosté se pohybovali většinou bez něj, ale z dobře zabezpečené obrany. Nejvíce problémů dělal Martínek Kočímu. Když se přes něj dokázal rychlostí prosadit, tak ovšem ztroskotal na Krutském. Ten měl do padesáté minuty několik skvělých zákroků.

 

Pak ovšem přišla minuta třiapadesátá a volný přímý kop zhruba metr za polovinou hřiště. Načechraný míč Martina Mikeše dopadl mezi penaltu a malé vápno a nikým netečován přeskočil nučického gólmana jak hopik a skončil v brance - 1:1.

 

Patnáct minut před koncem se vysunul hostující Hurtík, kolmou přihrávkou našel Kubalíka, kterého na hranici vápna sestřelil Dohanič. Ten za svůj zákrok obdržel pouze žlutou kartu. k trestnému kopu se postavil Marek Šulc a prudkou střelou přímo nad gólmana poslal hosty opět do vedení - 1:2.

 

Závěrečná desetiminutovka ale patřila střídajícímu Petru Kurešovi. Domácím se stále nedařilo prosadit až pět minut před koncem Kureš ze střední vzdálenosti zkusil vystřelit a jeho nepříliš prudký pokus opět špatně odskočil a skončil v brance - 2:2. Tento moment dodal Kurešovi sebevědomí a v 89.minutě vystřelil opět z větší vzdálenosti a krásně trefenou střelou otočil průběh utkání - 3:2.

 

Reportáž připravil Jan Vedral.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Utkání se pro nás nevyvíjelo vůbec dobře, ale výborně skončilo. Byli jsme sice po většinu zápasu lepší, ale co je to platné, když nedáme branky. Naštěstí se nám vyplatilo poslat na plac Kureše, který se zotavuje po zranění kolene a navíc měl v nohách už zápas za béčko. Ale je to střelec, má odvahu a vykopal nám tři body.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Domácí byl celý zápas lepším týmem. Lépe se pohybovali a byli důraznější v soubojích. Jejich snaha ovšem končila před velkým vápnem. My jsme se dokázali prosadit pouze ze standardních situací. V závěru domácí skóre dokázali otočit a nám zbylo už velmi málo času s výsledkem něco udělat a tak odjíždíme z Jestřábky bez bodu. Svým přístupem jsme si vyhrát nezasloužili, ale prohra po takových hloupých brankách hodně bolí. Chyběl nám hlavně důraz a rychlost v soubojích.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - A. Krupka [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , T. Kubíček [-] (73. J. Věříš [-] ) , F. Čáslavský [-] (64. P. Kureš [-] ) , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , M. Dohanič [-] , J. Hron [-] , A. Hojda [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - T. Vlasák [-] , J. Vedral [-] , K. Hurtík [-] , J. Novák [-] , J. Souček [-] (46. J. Jelínek [-] ) , M. Chromý [-] (46. D. Kočí [-] ) , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] , P. Nevšímal [-] (56. L. Kulhavý [-] ) , P. Zápotocký [-]

ŽK: 72. M. Dohanič - 43. J. Novák .
Hráči zápasu: L. Málek , P. Kureš , M. Klička - K. Hurtík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: REJHON Josef - MACHURKA František (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tak to bude zajímavý zápas.Penalty.

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra hostů

Před dvěma roky Nučice vyválčily výhru i přesto, že nastoupilo 5 lidí z B mužstva. Letos to bude těžší, ale věřím v sílu našeho mužstva.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích