1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 14:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechii vyšlo střídání dokonale


Branky


26

Na hřišti v Kunicích se utkaly dva celky, které zatím velkým bodovým ziskem neoplývají. "Domácí" rezerva Českého Brodu po poločase vedla, ale hostující Čechie dokázala do druhé půle výborně vystřídat a zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po mnoha šancích jen jeden gól

"Už bychom měli získat nějaké body", netajil se přáním trenér českobrodského mužstva Luboš Černý a doplnil: "Trošku jsme to posílili, končí dovolené, tak se kádr postupně usazuje. Snad se to dnes projeví."

 

A od úvodu zápasu to vypadalo nadějně pro domácí. Hráči Čechie nastoupili nervózně a kupili chyby. Hned ve čtvrté minutě vystihli domácí rozehrávku hostů, Kozlíček potáhl míč po straně a přesným centrem našel před Pazderovou bránou volného Jiřího Kiewaka, který z první mířil přesně - 1:0.

 

Hosty rychlá branka ještě více opařila a mohou děkovat famóznímu výkonu Pazdery, který v bráně doslova čaroval. Přes množství příležitostí Českobrodských za svá záda už nic nepustil a hosté tak postupně mohli vyrovnat hru, ale nějakou větší gólovku si v první půli nepřipravili.

Čechie zápas otočila a Českobrodské už k ničemu nepustila

Do druhého poločasu hosté prostřídali sestavu a na hřiště přišla čerstvá krev v podobě D. Jambora a hlavně Regnera, který byl hlavní postavou druhého dějství. Hosté začali více běhat a už po pěti minutách pobytu na hřišti se Tomáš Regner mohl radovat, když proměnil gólovou přihrávku Vondráčka - 1:1.

 

V těchto chvílích byli hosté lepším týmem na hřišti, fotbalově to sice moc pohledné nebylo, ale o to větší nasazení a bojovnost byla vidět u hráčů Tuklat. Vyplatilo se. Tomáš Regner byl po přiťuknutí P. Jambora podruhé úspěšný a Čechie otáčí zápas na 1:2.

 

Po druhé brance se hosté ale zatáhli a dali prostor opět domácím, kteří sevřeli hosty před jejich brankou. Ale hostující obrana vedená zkušeným Werbynským a v bráně výborným Pazderou už další změnu skóre nepovolila. "Je to škoda", komentoval zápas Luboš Černý. "Konečně jsme byli jasně lepším týmem, ale chybami darujeme tři body soupeři."

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod C
Luboš Černý, trenér: Téměř po celý zápas jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme dokázali proměnit jedinou z tisíce šancí. Pak jsme nechali po našich chybách soupeře otočit a když to pak vzadu zavřeli, tak jsme se nebyli schopni dostat do pořádné šance. Ale sestava se ustaluje, dnes se mi líbil Dušek. Válel ve Znojmě a teď se vrátil.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Ke třetímu mistrovskému utkání jsme nastoupili v Kounicich proti rezervě Českého Brodu. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého, ale i tak jsme šli do utkání s cílem bodovat. Začali jsme ale hrůzostrašně. Hned první naší nedůslednost při rozehrávce domácí trestají. Po obdržené brance jsme byli několik minut jako opařeni a nemohli zachytit tempo utkání! Naštěstí nás v těchto chvílích podržel v sobotu famózní Pazdera, který v bráně doslova čaroval!! Postupem času se hra začala vyrovnávat a i my jsme si vypracovali náznaky šancí, ale poločasové skóre už se nemění. Druhá půlka už snesla z naší strany přísnější měřítko, střídající David Jambor a Tomáš Regner rozhýbali naší hru, začali jsme si vytvářet šance a dvě z nich dokázali zásluhou T. Regnera proměnit! Závěrem bych chtěl poděkovat za podporu naším věrným fanouškům a fanynkám. V sobotu se budeme snažit potvrdit zisk tří bodů v těžké bitvě s Jestřábí Lhotou!!



Sestavy


SK Český Brod C
A. Gajdasz [-] - V. Dušek [-] , M. Kozlíček [-] , J. Moško [-] , M. Šmejkal [-] , J. Kiewak [-] , P. Pazderec [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Svoboda [-] , M. Bázlík [-] , K. Rozumný [-] (46. Z. Šmejkal [-] )

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - R. Nešpor [-] , L. Werbynský [-] , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] , D. Bazal [-] , M. Pytloun [-] , M. Kassa [-] (46. T. Regner [-] ) , K. Sládek [-] (46. D. Jambor [-] ) , J. Vondráček [-] , D. Bílý [-]

ŽK: 43. M. Kratochvíl , 75. M. Šmejkal - 44. D. Bílý .
Hráči zápasu: V. Dušek - J. Pazdera , T. Regner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - MORÁVEK Petr (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tuklaty pokousali jak Dobré Pole tak rezervu Velimi. Zatímco ČB nic moc nikoho.

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Tuklaty jsou pro mě jeden z aspirantů na sestup a Č.Brod bude doma silnější než venku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza