Nučice překvapení nepřipustily


Branky


26

Přestože Českobrodští směrem dopředu kousali, nedokázali v první půli pokrýt rychlé náběhy Kubalíka a prohrávali 2:0. Ve druhém poločase přidali domácí další branky a bez potíží si připisují první tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubalík překonal obranný val dvakrát

V úvodu utkání se hrál vcelku vyrovnaný fotbal. Domácí zahrozili dvěma průniky po stranách vedenými Šulcem a Vlasákem, ale jejich následné centry nebyly příliš přesné. Českobrodští zase pozlobili domácí obranu po dlouhém autu, který hlavou zakončoval Kratochvíl, ale míč letěl vysoko nad Krutského bránu. Ze strany Nučických zase pálil Chromý, ale tak o dva metry mimo tyče.

 

První gólovou příležitost si připravili hosté, když je k tomu domácí vybídli dvojitou chybnou rozehrávkou. Míč pak rychle putoval do křídla na Svobodu, který přízemním centrem hledal ve vápně nabíhajícího Kiewaka. Jeho střela ale těsně minula levou tyč nučické brány.

 

V patnácté minutě to byl již několikátý pokus o rychlé vysunutí Kubalíka, který tentokrát vyšel. Brodský stoper minul míč, Filip Kubalík s ním pádil na bránu, Gajdaszovi udělal dlouhou kličku a do prázdné otevřel skóre - 1:0.

 

Okolo dvacáté minuty byl v hlavní roli domácí Šulc, který několikrát vybízel své spoluhráče ke skórování, ale ani jednou to nevyšlo. Nejprve Šulcův centr odvrátil Margolius na roh. Opět Šulcův míč z rohového kopu, ale v mele před brankou nikdo neposlal míč za čáru až hostující obránci na další roh. Opět střílený prudký centr z kopačky Šulce, který zakončuje Vlasák těsně mimo. Ale s tečí hostů, takže další roh. Tentokrát centrovaný na zadní tyč, kde osamocený Kulhavý přestřeluje bránu.

 

Dvě možnosti k vyrovnání měli hosté. Průnik středem hřiště hasil před dobíhajícím Bázlíkem včas Krutský a o pár minutek později vyděsil domácího brankáře nepovedený centr Svobody, který skončil na břevně domácí brány.

 

Ale udeřilo na druhé straně. Filip Kubalík se opět dostal za hostující obranu a přesnou ránou propálil českobrodského gólmana - 2:0.

 

Kubalík měl ještě třetí tutovku, ale tentokrát stačil jeho přízemní střelu skluzem odvrátit Šmejkal. Hosté předvedli v závěru krásnou akci, když nejprve zadribloval Kiewak, poté u brankové čáry Bázlík, který na hranici šestnáctky našel Kratochvíle, ale jeho dělovka z voleje jen orazítkovala reklamní panel.

Nučičtí jen navyšovali skóre a v pohodě si došli pro tři body

I ve druhém poločase se hra odvíjela v podobném duchu a po dvou brankách Matěje Chromého a jedné Jakuba Nováka je konečný výsledek 5:0 pro domácí borce.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: První zápas se nám hrubě nepovedl a tak jsme si chtěli spravit chuť v domácím prostředí. Přivítali jsme nováčka z Českého Brodu a bylo vidět, že soupeř má ve svém středu technicky dobré fotbalisty, ale v utkání jim scházel pohyb. Za celý zápas nevystřelili ani jednou mezi tyče. Nám tentokrát vyšly dva rychlé protiútoky zakončené Kubalíkem a ve druhém poločase jsme měli již snadnější situaci, neboť soupeř více otevřel obranu. V 55.minutě z dalšího brejku zakončoval Novák, který vymíchal Gajdasze a další branky přidal Chromý, který se v obou případech nejlépe zorientoval v pokutovém území.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - HOUDEK Petr (N), MRÁZEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2018 10:02
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Budou nučičtí rychlíci platit na pomalejší brodské obránce? Nučice určitě neberou nic jiného než tři body, ale Brod by rád překvapil.