1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřimští kouzla zbavení


Branky


25

Po kanonádě a excelentním výkonu v prvním kole nedokázali Kouřimští navázat na tento výkon a v derby s Dobrým Polem tahali za kratší konec. Po velkém množství nevyužitých šancí tak první domácí zápas končí bez bodu, které všechny odváží Dobráč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí obranu zlobil Potůček

"Derby již v druhém kole, rádi bychom potvrdili body z minulého kola a ještě k tomu na domácím hřišti", věděl svoje domácí trenér Miroslav Hrdlička a dodal: "Opět před velkou diváckou návštěvou."

 

Ale že to pro Kouřim, která v prvním kole rozcupovala Tuchoraz, bude těžké ukazovaly už první minuty utkání. Hosté soustředěně a důrazně bránili a nepohrdli žádnou příležitostí o rychlý kontr. Nebezpečný byl především Marcel Potlček, ale první šanci si připravili domácí. Stoper prošel středem hřiště, na hranici šestnáctky si se spoluhráčem vyměnil míč a povedenou střelu na zadní tyč pokryl Neveselý.

 

Na šance ale byli nebezlečnější v dalším průběhu Dobropolští. Po akci Královského vyrazil na rohový kop Potůčkovu střelu domácí gólman Havránek, po chybné rozehrávce kouřimské obrany pálil Potůček nad a do třetice Marcel Potůček -  Královský vybojoval ve středu hřiště míč, postupoval na domácí bránu a byl faulován. Potůček trefil přesně za zeď - 0:1.

 

Šok pro domácí. Ti se sice dostávali na dostřel, ale akce nedokázali nebezpečně zakončovat a centrované míče sbíral dobropolský Neveselý.

 

Snížek po sólu jen snížil

V kabině domácích bylo o přestávce nejspíše pěkné dusno, protože na hřiště vběhl jiný tým. Hlavně Dufek s Keltnerem a Ružinským větrali hostující obranu, ale chybělo finální zakončení. Když už se Kouřimští dostali do solidní příležitosti, míč poslali vedle a nebo do míst, kde kraloval Neveselý.

 

Čím více ubývalo času, tím více se otevírala vrátka v kouřimské obraně. A hlavní roli měl opět Potůček. Nejprve orazítkoval tvrdou ranou břevno Havránkovy brány. Patnáct minut před koncem obral v důrazném souboji Ledvina Kouřimské o míč, ten vzal do své moci Marcel Potůček a sám na kouřimského gólmana s jistotou proměnil - 0:2.

 

Dvoubrankové vedení nedalo spát Martinovi Snížkovi, který pár minut poté nasadil k sólu od poloviny hřiště. Statisty udělal z pěti dobropolských hráčů a s přehledem zakončil - 1:2. Naděje žila, ale další gól se dát nepodařilo. Dufek trefil dělovku jen do Neveselého, Keltner trefil jen tyč a odražený míč nedokázal Dufek dopravit mezi tyče.

 

Derby nemá favorita, ale Dobropůl si zaslouženě veze tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, trenér: Jenže každý zápas bude jiný a hráči by si měli uvědomit, že i na hřišti nic zadarmo nebude. Před zápasem si řekneme, jak bychom k utkání měli přistoupit. Všichni jsme za jedno a my to pak splníme jen deset minut a už každý hraje to své. Pak výsledek je v náš neprospěch. V tomto zápase to bylo tím, že někteří přístup podcenili a nehráli jsme kolektivně. Byli jsme bez pohybu, hráči měli jít do volného prostoru, nabízet se i bez balónu. Soupeř využil svojí jedinou šanci a ve druhé půli do otevřené obrany zvýšil. My jsme před koncem smůlu protrhli, snížili, věřili jsme ve vyrovnávací gól, ale bylo to už jen naše trápení. Utkání se nám nepovedlo, škoda, ale jedeme dál, jsme v začátku sezóny.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Všichni k zápasu přistoupili velmi zodpovědně, plnili taktické pokyny a podali velmi dobrý týmový výkon. Věděli jsme, že domácí budou hrozit hlavně ze standardních situací a nákopů z obrany a na to jsme se dobře připravili. Měli jsme i potřebné štěstí a nejenom díky tomu je pro nás výhra z derby, a ještě venku, o to cennější.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] , T. Dufek [-] , T. Ružinský [-] , M. Snížek [-] , D. Čihák [-] , J. Paclík [-] (76. M. Hovorka [-] ) , J. Jirsa [-] (82. T. Svoboda [-] ) , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , T. Novák [-]

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] - F. Krejčí [-] , O. Forman [-] (53. T. Kušta [-] ) , P. Královský [-] , K. Páral [-] (65. L. Jelo [-] ) - M. Potůček [-] , J. Žirovnický [-] -

Hráči zápasu: M. Potůček , P. Královský , M. Neveselý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PIKNER Roman - DVOŘÁK Roman (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Tradiční derby. Kouřim minule hrála jako z praku, ale Dobráč není snadný soupeř a předvede víc než Tuchoraz.