Velim musela o body tvrdě bojovat až do konce


Branky


26

Velimští sice v zápase vedli, ale pro domácí vykřesal naději Nešpor. Hosté ale dokázali dovést zápas do vítězného konce a vezou z Tuklat všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velim měla taktovku v ruce celou půli

"Velimské béčko opět nenastoupilo ve stejném složení", uvedl k sestavě vedoucí týmu Jaroslav Češpiva a pokračoval: "Toho se snad nikdy nedočkáme. Hned čtyři změny musel trenér Jirka Ptáček udělat v základní sestavě, na lavičce se pak usadili tři dorostenci a veterán Klingr. Citelně chyběli dva zkušení Marek Hrabal a Martin Kyncl, k tomu pak dva mladí Lukáš Vlk a Jiří Ceral. Ještě chyběl Jakub Kasal, Jarda Slavík a Tonda Srp. Stále nevím, zda-li se poslední dva vůbec zapojí. Z širšího kádru áčka do zápasu nastoupili Petr Víšek, Matěj Kasal a na poločas Ondřej Kosina."

 

Velimští začali hrát svoji kombinační hru, nasadili rychlejší tempo a už ve druhé minutě vedli 0:1. Matěj Kasal ukázal svůj přehled, našel na levé straně rychlého Dana Kadlece a ten rozvlnil soupeřovu síť.

 

Velim pokračovala v rychlejším tempu a měla citelnou převahu. Po čtvrthodině hry poslal Jirka Nedbal do šance J. Vlka, ale ten usměrnil míč těsně nad. Po něm střílí Matěj Kasal z dvaceti metrů těsně vedle. V závěru poločasu pak oba týmy měly výhodu trestného kopu, ale Jirka Nedbal trefil zeď a domácí poslali míč vysoko nad.

 

 

Čechie zápas v závěru zdramatizovala

Ve druhém poločase už velimští nenavázali na výkon z poločasu prvního. To dalo šanci domácím vyrovnat hru. Ale v pětapadesáté minutě Marek Kosina přihrál na Dana Kadlece a ten zvýšil na 0:2 pro hosty.

 

Velimští kontrolovali hru a nepouštěli domácí hráče do větších šancí. Pak přišlo to, čeho jsem se obával. V Tuklatech jsme podobný závěr před časem sehráli. Patnáct minut před koncem chtěl velimský, jinak vynikající, brankář přihrát spoluhráči, ale nahrál domácímu Romanovi Nešporovi, který snížil na 1:2.

 

Domácí vycítili příležitost a zbytky sil vlili do útoku. Velimským ztěžkly nohy a byli pod tlakem. V době domácího tlaku šli ale hosté do několika brejků, ale vzniklé situace nedokázali realizovat brankou. Velimská defenzíva dokázala tlaku domácích odolat a hosté si po dramatickém závěru odvážejí tři body.

 

Utkání řídil s noblesou a bez větších chyb rozhodčí pan Karel Freund z Plaňan.

 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Vratislav Procházka, vedoucí týmu: Do zápasu jsme vstoupili špatně a soupeři jsme darovali první gól již ve druhé minutě. Velim byla první poločas lepším týmem, ale do šancí se hosté moc nedostávali. Do druhého poločasu jsme vstoupili podobně jako do začátku utkání a tak to bylo v 55 min. 0:2. Hra se pak vyrovnala a Nešpor snížil na kontaktních 1:2. Všichni makali se stoprocentním nasazením, vyrovnat se nám vsak již nepodařilo.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Po prvním utkání jsem věřil, že si pojedeme pro tři body. Ovšem absence některých hráčů mě zmrazily. Ale velký stratég Jirka Ptáček připravil sestavu, která nezklamala. Zejména první poločas byl víc než kvalitní. Závěr ovlivnil, pro nás zbytečný, kontaktní gól. Ale tři body máme. Moc klukům děkuji. A chyba? Zapomeňme na ni. I takhle kvalitní gólman má právo se zmýlit.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2018 23:56
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Velim sehrála excelentní zápas s Nučicemi, Tuklaty bojovaly o body v Dobráči, ale nedosáhly. Podaří se jim doma přehrát namazaný velimský stroj?