3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté v duelu o šest bodů své hubené vední neudrželi


Branky


0

Před tímto zápasem v Malém Boru měli domácí na svého soupeře z Měcholup jednobodový náskok. V průběhu utkání  se ujali vedení, ale hosté výsldek otočili a začali své hubené vedení bránit. To se jim nakonec vystilo a domácí v hektickém závěru vyrovnáním si vynutili penaltový rozstřel , ktrerý vyhráli a o další bod v tabulce svému soupeři odskočili. Stínem utkání je zranění brankáře Kubíka při penalotvém rozstřelu, kdy si způsobil  při zákroku otevřenou zlomeninu prstu při chytání penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Měcholup nastoupili do prvního poločasu ve velkém stylu.V soubojích byli důraznější, v poli přímočařejší a rychlejší. Přesto se domácí dostali do vedení po pěkné střele Václava Hozmana. Za 2 minuty však bylo srovnáno.

Ve druhém poločase nastřelil agilní Jirka Petřík 2 břevna a jednu tyč.

Ve druhém poločase byli domácí lepším týmem. Přesto však hosté dokázali zvýšil z rychlého brejku a po pěkné kombinaci  na 2:1. Poté však hosté zalezli na svoji polovinu a soustředili se pouze na udržení vedení. Toto se jim však vymstilo, neboť domácí ve velkém gradujícím tlaku dokázali Michálkem srovnat na 2:2. Po rozehrání měli hosté ještě obrovskou šanci zvrátit výsledek ve svůj prospěch, ale tentokrát stálo štěstí na straně domácího mužstva a utkání dospělo k zasloužené remíze.

V penaltové loterii, kdy se po druhé sérii zranil hostující brankář, byli úspěšnější domácí

Výsledek na PK 6:5 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malý Bor
Oldřich Šebek - trenér M.Boru : ": „V prvním poločase jsme nehráli dobrou partii, neudrželi jsme se na míči a nehráli jsme svoji kombinační hru. Snažili jsme se hrát dlouhé a vysoké balóny, kde jsme neměli proti výškově vyspělým hostům šanci. Druhá půle se již blížila mým představám, byli jsme důraznější, hráli jsme kombinačně a vytvořili jsme na soupeře velký tlak. Jen štěstí při nás nestálo u střel Jirky Petříka, který třikrát nastřelil brankovou konstrukci. Až v závěru jsme vyrovnali Ondrou Michálkem, který před brankou hostí zúročil svoji zkušenost. Nejlepším hráčem bych vyhlásil Jirku Petříka, i když bych měl více tipů.“

TJ Měcholupy
Zdeněk Bárta sekretář TJ Měcholupy: ": "V prvním poločase jsme museli dotahovat jednobrankové manko, které se nám povedlo brzy srovnat. V druhém poločase se povedlo vstřelit druhou branku, ale radost z případné výhry minutu do konce zhatil hráč Malého Boru, který srovnal na 2:2 a poslal zápas do penaltového rostřelu. Ten pro nás nedopadl dobře a ke vší smůle se při druhé penaltě domácích zranil náš brankář Stanislav Kubík. Ale i jeden bod má v současné chvíli pro náš klub cenu zlata."



Sestavy


TJ Sokol Malý Bor
D. Petržilka [-] - F. Vodička [-] , V. Dvořák [-] (73. O. Michálek [-] ) , L. Trubaš [-] , K. Jára [-] - J. Petřík [-] , M. Šipla [-] , M. Hlaváč [-] (54. V. Melka [-] ) , V. Melka [-] (54. T. Kalčík [-] ) - V. Hozman [-] , J. Šebek [-] (66. M. Polena [-] )

TJ Měcholupy
S. Kubík [-] - Z. Zadražil [-] , V. Čížek [-] , I. Tvrdík [-] , O. Brož [-] - J. Kaňák [-] (78. T. Javorský [-] ) , D. Bálek [-] (83. M. Kanta [-] ) , P. Dražka [-] , J. Netrval [-] - M. Kanta [-] , Z. Novák [-]

ŽK: 70. M. Šipla , 90. F. Vodička - 28. Z. Zadražil , 77. J. Netrval , 80. S. Kubík .
Hráči zápasu: J. Petřík - P. Dražka .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.