Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nezamyslicích padlo osm branek a dvě červené karty


Branky


0

Po minulém kole  domácí klesli až na samé dno  OP a tak je čekal boj o první jarní body s nebezpečným soupeřem. Ve vyrovnaném zápase rozhodli domácí definitivně o svém vítězství gólem na 5:3 v 95. minutě .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stínem utkání bylo vyloučení dvou hráčů hostů po dvou žlutých kartách.                           

 Úvod zápasu se lépe povedl domácím a již v 8´ se krásně trefil Josef Jiřík. Domácí pokračovali v nátlakové hře a odměnou byla branka z přímého kopu po střele Jana Jiříka. Hosté ,ale  nesložili zbraně a po rohovém kopu ve25´ snižoval Hoda Roman. Další šance již zůstaly nevyužity a tak poločas skončil 2:1.

Přetahovanou o výsledek vyřešil dvěma góly Jaromír Hlaváč, ale tím to ještě neskončilo

Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním  přidat další branky,ale jejich střely dvakrát skončily na břevně . Po té uhodilo na druhé straně ,když se k tyči trefil Václav Turek. Domácí vyrovnání ale nezaskočilo a pokračovali v nátlakové hře . Nejprve se v 75´ trefil Jaromír Hlaváč a jeho gól v 85´měl přinést klid  na domácí kopačky,ale faul všestnátce v91´ a proměněný PK Kodýtkem Pavlem přinesl další zápletku. Hosté se snažili o vyrovnání a do otevřené obrany se povedl domácím ůtok ,který hosté ubránili za cenu rohového kopu.Jeho rozehrání si vzal na starost dorostenec Filip Pavlík a přesně našel Jana Jiříka a ten hlavou upravil na 5:3.

Nejlepší hráčI:  u domácích Hlaváč Jaromír- hostů BeránekDaniel


Sestavy


TJ Nezamyslice
J. Kubů [-] - J. Pánek [-] , F. Ritter [-] , F. Šlais [-] , V. Kubovec [-] - M. Hupka [-] , M. Kopačka [-] , J. Jiřík [-] (85. J. Bartoš [-] ) , J. Jiřík [-] - J. Hlaváč [-] , J. Krejčí [-] (75. F. Pavlík [-] )

TJ Sokol Velký Bor
J. Krejčí [-] - P. Kodýdek [-] , P. Lávička [-] , J. Netušil [-] , J. Bouše [-] - O. Kulhánek [-] , L. Kliment [-] , D. Vonášek [-] , V. Turek [-] - R. Hoda [-] (44. P. Vrána [-] ) , D. Beránek [-]

Hráči zápasu: J. Hlaváč - D. Vonášek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.