Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 10:15

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice oslabila zbytečná červená karta Jana Rychlíka


Branky


9

Opočnice odehrály v Poděbradech dobré, bojovné uktkání. Více než polovinu zápasu však musely hrát deseti, a tak si nakonec odvezly krutou porážku o 3 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Rychlík stihl gól i červenou kartu

Hráči Opočnic se střetli s těmi poděbradskými již v přípravě, kdy jim vysoko podlehli. Věděli tak, že je v 7. kole bude čekat těžký soupeř v podobě silného mužstva s mnoha technicky dobře vybavenými fotbalisty. Již před zápasem nebyli hosté favority a jejich naděje na výhru se ještě o trošku ztenčily, když musel chytat náhradní gólman z důvodu absence brankářské jedničky.

I přes svůj těžký úděl vstoupili hosté do zápasu dobře a svému soupeři byli co do herního projevu přinejmenším vyrovnaným sokem. Přesto však dvakrát inkasovali, když se ke konci první dvacetiminutovky prosadili Hron se Štěpánkem.

Takřka ihned však hosté kontrovalli individuální akcí Potůčka, po jehož přihrávce Jan Rychlík přeloboval gólmana.

Na tuto akci reagoval jako správný kanonýr opět Hron gólem na 3:1.

Jan Rychlík se vskutku stal důležitou osobností první půle, když stihl již ve 36. minutě vidět druhou žlutou kartu, načež si domácí vytvořili převahu korunovanou druhou Štěpánkovou brankou.

Ve druhé půli branka nepadla

O poločasové přestávce nesáhl po možnosti střídání ani jeden z trenérů. Až v 52. minutě se na hřiště podívali domácí mladíci Josef Stánok a Natan Ber, kteří střídali další mladé pušky, kterých v poděbradském mužstvu figuruje pozoruhodně mnoho.

Hráči hostí se přes nepříznivý výsledek a početní nevýhodu snažili vývoj zápasu ještě zdramatizovat, ale nedařilo se jim hrát tak jako před Rychlíkovým vyloučením. Ačkoli chodili naplno do všech soubojů, většinou v nich byli pozdě a nestíhali zabraňovat kombinaci domácích.

Hostující střelci se sice vzmohli na několik ohrožení Hadvičákovy brány, na vítězství však Opočnice určitě neměly a z Poděbrad si nakonec odvezly snad až příliš krutou porážku 4:1. Za týden se hráči Slovanu Poděbrady A střetnou s Kostomlaty, Opočnice pak doma přivítají Kněžice. 



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Martin Svoboda: Se soupeřem jsme hráli i v přípravě a věděli jsme, jak je dobrý. Přesto se nám bohužel opět nepovedlo sejít se v nejlepší sestavě. Do zápasu jsme vůbec nevstoupili špatně, což se může vzdát vzhledem ke 4 obdrženým brankám v první půli paradoxní. Na výhru jsme neměli, ale výsledek je krutý. Bohužel vývoj zápasu ovlivnila i červená karta.



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - J. Havrda [-] , J. Hron [-] , M. Nikulin [-] (52. N. Ber [-] ) , C. Hran [-] (52. J. Stánok [-] ) , F. Zelenka [-] , J. Sekera [-] , M. Švára [-] , P. Mišák [-] , P. Štěpánek [-] , J. Borovička [-]


ŽK: 31. P. Štěpánek , 70. J. Havrda - 15. J. Rychlík , 29. P. Rychlík . ČK: 36. J. Rychlík .
Hráči zápasu: J. Hron , P. Štěpánek - J. Potůček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Černý Martin - HLAVIČKA Pavel, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Proti velmi náročnému soupeři Pavel Rychlík doufá v zisk bodu.