Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

--

Jirsova penalta rozhodla ve prospěch Ovčár


Branky


30. M. Jirsa (p.)
4

V 11. kole se na kvalitním trávníku na hřišti v Ovčárech utkali domácí s hosty z Jeviněvse, opět sousedy v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohled do tabulky na skóre domácích naznačoval, že mužstvo sice příliš branek nedává, ale ještě méně jich inkasuje. A utkání opravdu ukázalo, že má obranu dobře organizovanou a zejména vzdušné souboje zvládají na výbornou. Podobně by se dalo hovořit o hostech, ti také měli celkem pevnou obrannou hradbu a tak ani jeden z gólmanů neměl na brankové čáře příliš starostí. Mnoho příležitostí si ani jedno z mužstev nevytvořilo. Stejně jako minule ani tentokrát si ale nenechal upozadit svou roli na hřišti rozhodčí, když v prvním poločase odpískal pokutový kop pro domácí za držení domácího útočníka obráncem hostí. Proměnil jej domácí Jirsa. S podivem pak obecenstvo sledovalo, kterak podobné i mnohem drsnější zákroky procházejí. Ano, dá se říci, že kdyby proměnili hosté své šance, rozhodčího řešit nemuseli. V prvním poločase to byl Petr Duchoslav, který nedokázal rybičkou do branky usměrnit střílený centr Honzy Šelichy a pak skvělá střela Martina Schoře, která se odrazila od břevna do tyče a ven, tam chyběly milimetry.

 

Ve druhé půli byl obraz hry podobný, domácím se dají počítat možná dvě pološance a jedna střela zpoza vápna, která však minula branku. Hosté si vypracovali dvě gólovky, nejdříve Jirka Kokšál nedokázal usměrnit do otevřené branky centr zleva po zemi a v úplném závěru pak ze dvou metrů, po centru zprava od Marka Černého na zadní tyč, hlavičkoval tak, že se domácí brankář stačil přesunout a lehkou hlavičku bez problému chytit. Tím skočilo poměrně vyrovnané utkání, ve kterém byli domácí nakonec šťastnější. Jeviněves si tak znovu nedokázala zajistit klidné místo ve středu tabulky po podzimu, avšak ještě jí čekají dvě utkání před zimní pauzou.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


FC Sokol Ovčáry
M. Zedník [-] - T. Kopejska [-] , K. Radomil [-] , M. Jirsa [-] , R. Moc [-] , R. Vokáček [-] , P. Štěpán [-] , T. Bušek [-] , V. Stránský [-] (73. J. Fraj [-] ) , D. Kacprzak [-] , S. Klobása [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Macák [-] , D. Velický [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , J. Kokšal [-] , P. Kindl [-] , J. Šelicha [-] , M. Paul [-] , T. Janovský [-] , P. Duchoslav [-]

ŽK: 58. M. Jirsa - 18. J. Kysela , 32. J. Kokšal , 62. P. Kindl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HORVÁT Jiří - ŠESTOŘÁD Jakub, KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2018 11:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích