Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeviněves si rozdělila body s béčkem Velkého Borku


Branky


60. P. Duchoslav - 71. T. Navrátil (vl.)
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvni mistrovske utkani Jevineves sehrala doma proti Slavii Velky Borek na jeste nezregenerovanem hristi po instalaci zavlazovaciho systemu, jez je ale prislibem do budoucna. Tedy pro zacatek mi dovolte podekovat vsem co se podileli a jeste stale podili na jejim vybudovani.

 

Samotne utkani bylo od zacatku vyrovnane, s nekolika sancemi na obou stranach ale s nepresnym zakoncenim. Na obou muzstvech byla patrna syrovost, nerozehranost a tak jakkoli je to osemetne po prvnim utkani soudit, ani jedno z muzstev nebude patrit do hornich pater tabulky. Jevinevsi chybela sila v tezisti hry kterou drive obstaraval Honza Broft a ktery nyni nastupuje za Zidovice. Chybela tak nabidka pri zakladani utoku, stejne tak chybel prvek v zaloze pri braneni. Defenzivu zalohy vyztuzil ve druhe puli bojovny Honza Selicha ale chybela mu konstruktiva amerem dopredu, kterou lepe zvlada na pravem kraji.

 

Defenzivni kraje hostu z Borku se take jevily jako slabsi clanek, to same se vsak da rici i o domacich. Prvni branky se tak divaci dockali po rohovem kopu na zadni tyc ktery pred branku vratil Seli a Petr Duchoslav jej dopravil do hostujici branky. To bylo po hodine hry. Hoste zareagovali hned dvojim stridanim, vice se tlacili do utoku a za deset minut bylo srovnano po vlastnim golu. Ten ale obranci nelze prilis vycitat, dostal mic akorat „do kroku“ z male vzdalenosti a tezko uz slo nejak reagovat.

 

Domaci Jevineves byla za poslednich dvacet minut zrala na prohru, zakriknuta, malatna a hosté měli hned několik příležitostí uloupit ze zápasu všechny tři body. Trefili spojnici tyče a břevna, několikrát zakončili těsně vedle a tak se šlo na penalty. Po prvních dvou sériích to vypadalo pro domácí bledě, když dvakrát neproměnili zatímco hosté byli stoprocentní. Pak se ale scénář otočil, hosté neproměnili poslední tři pokutové kopy kdežto domácí pálili přesně a tak se štěstím uzmuli dva body. Příště čeká Jeviněvské utkání v Sazené, která stejně jako Borek postoupila ze čtvrté třídy.

 

autor: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] (65. T. Navrátil [-] ) , V. Hrdlička [-] (43. P. Novotný [-] ) , M. Schoř [-] , J. Kokšal [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , P. Kindl [-] , M. Paul [-] , P. Duchoslav [-] , M. Janovský [-]

SK Slavia Velký Borek B
P. Hokeš [-] - J. Teraz [-] , M. Nesládek [-] , D. Merta [-] , L. Lukeš [-] , M. Kučera [-] , D. Ubry [-] , O. Kubát [-] (64. T. Vozáb [-] ) , J. Sadílek [-] , L. Randák [-] (64. L. Kučera [-] ) , J. Frič [-] (72. P. Nesládek [-] )

ŽK: 88. P. Kindl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠULC Martin - KYSELA Jaroslav (N), NESLÁDEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2018 08:05
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích