J. Erben 21.
D. Dvořák 72. (p.)
2:1
(1:1)
25. P. Vít (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šílený zápas. Sibřina i přes oslabení uspěla a neprohrála už neskutečných 32 zápasů


Branky


21. J. Erben , 72. D. Dvořák (p.) - 25. P. Vít (p.)
3

Přímo šílené utkání, kdy Sibřina našla týmového ducha a v devíti lidech na hřišti byla lepším týmem a zaslouženě nakonec zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sibřina začala ve velkém tempu, ovšem stačilo to pouze na jeden gól po čtyrech, pěti tutovkách.


V 25. minutě přišel po faulu našeho stopera pokutový kop, který hostující kapitán s klidem proměnil, hrálo se dál, Hovorčovice měly spousty šancí, ale ani jednu nedokázali zužitkovat.
V 42. minutě přišel zlomový okamžik pro Sibřinu, když slečna Ložková vyloučila dva naše hráče, středního záložníka Roberta Kubína a levého obránce Tomáše Zahrádku. Předtím následoval faul na Kubína, do kterého jeden z hovorčovických hráčů ve vzdušném souboji, kdy se Robert nemohl jakkoli bránit narazil plnou silou tělem směrem na hrudník a hlavu. To ale slečna Ložková neviděla a okomentovala to slovy „Šli jste do toho stejně“. To naši dva hráči neunesli a byli za to vyloučeni.

 

Druhý poločas se očekávalo, že Hovorčovice budou mít více, ovšem realita byla jiná. Sibřina i v devíti lidech na hřišti byla schopná vypracovat šance, běžet třikrát sami na branku, být v dobrém obranném bloku a nepouštět hostující hráče k šancím. Hovorčovice si tak proti devíti lidem nevytvořili žádnou kloudnou šanci. Dvakrát se měla pískat penalta pro náš prospěch, ale kompenzace přišla v 72. minutě, kdy rozhodčí ukázala na pokutový kop, který si vzal sebevědomý David Dvořák a přesnou ránou do šibenice poslal Sibřinu do vedení 2:1!!!!

Kluci zaslouží chválu, semkli se jako tým, ukázali týmového ducha, chtěli i v devíti lidech vyhrát a to se jim podařilo, skvěle hoši, jen tak dál.

 

Příští kolo nás čeká souboj podzimu, Zápy „B“ vs Sibřina, kdy do Záp pojedeme oslabení o dva hráče a ještě velkou marodkou.

 

 Podrobnosti pro Vás: Velké drama, slečna rozhodčí, převaha domácího týmu v devíti lidech, pěkná návštěva, Sibřina je už 32 zápasů neporažena (1 rok, 1 měsíc, 13 dní). Z toho 27 zápasů celkově doma (za tři sezóny) 

 

AUTOR: RADEK PTÁČEK



Sestavy


Sibřina
V. Dvořák [-] - P. Střelka [-] , F. Chumlen [-] , K. Chejn [-] , T. Zahrádka [-] - J. Erben [-] , L. Řeřicha [-] (85. M. Tejkl [-] ) , R. Kubín [-] , D. Dvořák [-] - J. Novák [-] , V. Kmoch [-] (89. D. Natale [-] ) -

SKK Hovorčovice
D. Hutař [-] - A. Cocuz [-] (57. J. Michna [-] ) , D. Sklenář [-] , V. Syrový [-] , L. Žilka [-] , P. Vetešník [-] (87. B. Nevláčil [-] ) , P. Vít [-] , F. Škorvánek [-] , J. Tresner [-] , T. Kubeník [-] , L. Syrový [-]

ŽK: 25. F. Chumlen , 29. R. Kubín , 35. L. Řeřicha - 20. T. Kubeník , 64. L. Syrový , 90. P. Vít . ČK: 42. T. Zahrádka , 42. R. Kubín - 65. L. Syrový .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LOŽKOVÁ Nicol - VALTERA Jiří, KALVACH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:21

Tip: výhra domácích