J. Šmíd 24. (vl.)
R. Kubín 44.
J. Novák 46.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

4.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sibřina těsně porazila Senohraby


Branky


24. J. Šmíd (vl.) , 44. R. Kubín , 46. J. Novák - 38. D. Konečný , 64. . Nlasa
4

Report zaslal a na zápase fotil Radek Ptáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Šlágr čtvrtého kola vidělo přibližně 120 diváků a ti mohli zhlédnout výsledek, který víc potěší nás.

 

Hrálo se nahoru dolů ve vysokém tempu v první dvaceti minutách jsme na soupeře tlačili a v 24. minutě přišel zásluhou gól, který dal Vojtěch Kmoch po skvěle vybojovaném míči od Jakuba Nováka a ten už neměl problém najít právě zmiňovaného Vojtu, ale Vojtovi gól uznán nebyl, protože v zápise je napsaný jako vlastní. Sibřinu to trochu uklidnilo a senohrabští začali hrát zřejmě to, co chtějí hrát, musím říct, že hráli pěkně, ale do naší obranné řady se těžko dostávali. Snížili po nevystoupení jednoho z obránců hráč Konečný vystřelil těžkou tvrdou ránu na kterou náš brankář nestihl zareagovat. Sibřinu jakoby to nakoplo a přeci jen chtěla aby půli vyhrála ona, přišel centr z levé strany, který se hostující obraně podařil odvrátit ale na odraženém balónu čekal střední záložník Robert Kubín a tomu nedělalo problém umístit míč k tyči! 2:1 do poločasu. 

Hosté vyrovnat nedokázali

Oba týmy chtěly vyhrát, nechtěly hrát na remízu a případné penalty a také to tak vypadalo ve druhém poločase, začalo se rychle v tempu. Vojta Kmoch hned na začátku druhé půle vedl balon středem hřiště a našel krásnou průnikovou přihrávkou ve sprintu Jakuba Nováka, který přeloboval hostujícího brankáře a hned na začátku druhého poločasu jsme dali na 3:1. Senohraby to nakoplo, měli tři tutovky, které Vladimír Dvořák dokázal vytěsnit mimo jeho bránu, navíc nechtěli zde prohrát ani remizovat, ale nedávali jsme jim moc prostoru ani čas. Přesto přišel gól v 64. minutě, který podle většiny padl z ofsajdu, ale co stalo se stalo, to už je fotbal. V 90. minutě a nastavení zblízka hlavičkoval hostující útočník a Vladimír Dvořák tu šanci vychytal a to byla poslední šance utkání! Sibřina vítězí 3:2. Viděli jsme hezký fotbal na okresní přebor až nadstandardní, nechybělo vyhecování, nechybělo nasazení, tempo a hlavně, obě družstva chtěli vyhrát! Co jsem ale nepochopil, bylo zapískání někoho ze Senohrab, když Robert Kubín šel sám na gólmana a už byl u něj. Rozhodčí takové utkání podle mého názoru nezvládl.

 

Za SK Viktoria Sibřina – Radek Ptáček

 

A teď se podívejte na foto z utkání!



Sestavy


Sibřina
V. Dvořák [-] - K. Chejn [-] (42. F. Chumlen [-] ) , M. Dvořák [-] (88. T. Bánský [-] ) , T. Zahrádka [-] , P. Střelka [-] - R. Kubín [-] , L. Zbořil [-] , J. Erben [-] (86. J. Musil [-] ) , D. Dvořák [-] - J. Novák [-] , V. Kmoch [-] -

TJ Sokol Senohraby
J. Burcev [-] - J. Šmíd [-] , L. Synek [-] (63. D. Kumsta [-] ) , T. Dočkal [-] , M. Fuksa [-] - T. Moravec [-] , D. Konečný [-] , . Nlasa [-] (86. M. Kučaba [-] ) , L. Hacmac [-] - K. Kučera [-] , L. Dupal [-]

ŽK: 15. L. Zbořil , 33. R. Kubín , 77. V. Kmoch , 77. M. Dvořák - 21. K. Kučera , 82. T. Dočkal .
Hráči zápasu: V. Dvořák - K. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Blažek Milan - BÍLEK Alexandr, ČERNÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, eSport, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Újezd nad Lesy | Pražský | Praha

Tip: výhra domácích