Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sibřina vyloupila Líbeznice


Branky


V. Foltýn , 10. J. Pospíšil , 31. T. Růžička - 40. M. Dvořák , 84. J. Novák , 84. T. Djakov (vl.) , 86. R. Kubín (p.)
1

V Líbeznicích se hrálo o to, kdo si připíše druhou výhru v sezoně a udrží neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Doslova infarktový zápas pro sibřinského fanouška, kterých v Líbeznicích bylo víc než dost. Zápas se odehrál v dramatickém podání, kdy se na obou stranách nejen oceňovalo žlutou kartou.
Od začátku zápasu bylo vidět, že domácí jsou motivovaní, už jen to, že vyhráli nad Zelenčí, která vyhlásila boj o nejvyšší příčky, ale i kvůli tomu, že jsme Líbeznici v minulém ročníku porazili dvakrát a chtěli nám to vrátit.

 

Sibřina celý zápas na míči, kontrolovala hru, ale i přesto dostala tři góly z brejků, které se naší obraně nepodařilo zastavit, jinak líbezničtí hráči nijak nehrozili a hrozili už jen ze standardních situací. 

Hosté po přestávce otočili

V 60. minutě už to vypadalo, že zde nebodujeme, ale Sibřina si vítězství zasloužila, celý zápas totiž byla na soupeřově půlce a těch šancí, co nedala, to možná dohromady spálil již zase hráč Sibřiny Vojta Kmoch za celou sezónu. V 84. minutě přispěl gólem střídající Lukáš Řeřicha, který se nemýlil a uklidil stav 3:2, po ani ne půlminutě Jakub Novák svým napadáním přiměl udělat chybu střednímu záložníkovi, obehrál soupeřovu obranu a dal gól na 3:3. V 86. minutě přišel po ruce ve vápně pokutový kop k němuž se postavil střední záložník Robert Kubín a ten nekompromisně vypálil k tyči a domácí gólman neměl vůbec žádnou šanci. Stav utkání byl 3:4 z pohledu domácího týmu. Kluci to dneska odmakali, ukázali týmového ducha, zabojovali jako tým a byly z toho tři body!


Přejeme zraněnému hráči s číslem 2 brzké uzdravení!

 

Za SK Viktoria Sibřina – Radek Ptáček



Sestavy


Líbeznice
Z. Pícha [-] - A. Frydrych [-] , V. Foltýn [-] , J. Pospíšil [-] , J. Zeman [-] , L. Borůvka [-] (46. P. Novák [-] ) , M. Mariňák [-] , B. Pixa [-] (74. O. Maršák [-] ) , J. Hrnčíř [-] (87. M. Kolísek [-] ) , J. Jetýlek [-] , T. Růžička [-] (58. T. Djakov [-] )

Sibřina
V. Dvořák [-] - F. Chumlen [-] , K. Chejn [-] , T. Zahrádka [-] , P. Střelka [-] (71. L. Řeřicha [-] ) - M. Dvořák [-] , R. Kubín [-] , L. Zbořil [-] , D. Dvořák [-] - J. Erben [-] (90. J. Musil [-] ) , J. Novák [-] -

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ELOGA Petr - JENČÍK Jan, STIBAL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, eSport, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Újezd nad Lesy | Pražský | Praha

Tip: výhra hostů