FOTO: Sibřina v prvním kole jednoznačně vyhrála?


Branky


35. J. Novák , 48. J. Novák , 53. L. Zbořil , 68. J. Erben
3

Už od prvních minut bylo jasné, že Sibřina hraje doma před svými fanoušky a chtěla vyhrát a to se ji podařilo. Jak o utkání referoval zástupce domácího celku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celý zápas jsme kontrolovali hru, hráči z Kamenice se k naší brance nedostali a ohrozili ji pouze dvakrát a to na konci první půle, kdy zahrozili z standardní situace.

Do té doby jsme dominovali, měli tlak, větší příležitosti, drželi jsme více míč na svých kopačkách a k ničemu je nepustili. První gól padl po centru z levé strany, kde si skvěle naběhl Jakub Novák a ten se nemýlil! 1:0 pro Sibřinu, poté ještě Sibřina ohrozila branku soupeře, ale ty bohužel nezamířili mezi tři tyče, tak se šlo za stavu 1:0 pro Sibřinu do kabin.

 

 

Začala druhá půle, Sibřina zatlačila opět svého soupeře a tak nezbývalo nic jiného než najít krasným centrem Jakuba Nováka a ten se podruhé v tomto zápase nemýlil a uklidil na 2:0. Hned za pět minut našel centr Davida Dvořáka nabíhajícího Jirku Erbena ten však balón pustil a pustil to tak dobře, že Lukáš Zbořil měl nejlehčí práci a to trefit prázdnou branku, to se mu naštěstí povedlo a Sibřina v 53. minutě vedla 3:0! Sibřině to ale nestačilo a chtěla víc, znova dominovala, byla více na míči, k ničemu Kamenické hráče nepustila až na dvě-tři chyby, které ovšem naše perfektní obranná řada dokázala vyřešit a tak náš nový kapitán Vladimír Dvořák neměl žádnou práci.

 

Poté se opřel David Dvořák, ale jeho nepovedená střela byla jako krásná přihrávka na Jirku Erbena a ten neměl problém v 68. minutě dát gól už na 4:0! Do konce zápasu Sibřina držela balón, dominovala, získala si ještě pár šancí, ale ty gólem neskončili. Za mě jsme viděli pěkný fotbal, kdy Sibřina dominovala a přímo soupeře rozdrtila, chvílemi mi to připadalo jakoby se Kameničtí hráči hledali na hřišti, ale postupem času se jejich výkon lepšil, ale na Sibřinu to nestačilo. Každopádně přejeme hodně štěstí Kamenici a doufáme, že Sibřina bude držet tuto výherní šňůru co nejdéle, příští týden jedeme do Líbeznic, která postoupila též do okresního přeboru z druhého místa, minulý ročník jsme je dvakrát porazili 5:2 a 3:2, tak snad vyhrajeme zase a budeme mít po dvou kolech bodů šest.

 

AUTOR: RADEK PTÁČEK



Ohlasy k zápasu


Sibřina
Lukáš Zbořil: Náš první soupeř v okresním přeboru s námi do určité doby držel krok, ale žádné výraznější šance si sám nevypracoval. Balon jsme drželi po většinu času my a většinou z našich chyb se soupeř dostával do protiútoků, ale bylo to jen ojediněle. Všichni spoluhráči to odjezdili tzv. po zadku a ukázali, že nebudeme v nové soutěži žádní „nazdárci“. Taktika byla jasná, vlítnout na ně a dát co nejrychleji branku, nebát se kombinovat po zemi, a hledat v prostorách naše rychlé útočníky. Myslím, že se na naší hru dalo koukat a fanoušek se určitě nenudil. Další kolo jedeme na hřiště Líbeznic, kde to určitě nebude nic jednoduchého, ale budeme chtít na plno bodovat a odvezt si 3 body.




Sestavy


Sibřina
V. Dvořák [-] - D. Dvořák [-] (73. L. Řeřicha [-] ) , P. Střelka [-] , F. Chumlen [-] , K. Chejn [-] , T. Zahrádka [-] - L. Zbořil [-] (80. J. Musil [-] ) , R. Kubín [-] (90. D. Natale [-] ) , M. Dvořák [-] - J. Novák [-] , J. Erben [-] (87. Z. Randa [-] )

Kamenice
D. Meissner [-] - J. Voldřich [-] (55. M. Žoha [-] ) , T. Topol [-] (64. J. Žáček [-] ) , L. Polák [-] (46. J. Novotný [-] ) , T. Rejna [-] , M. Adámek [-] , D. Kučera [-] , J. Koudela [-] (46. L. Novotný [-] ) , L. Suchan [-] , V. Hladík [-] , T. Maslák [-]

ŽK: 43. P. Střelka - 17. J. Voldřich .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: PODANÝ Miloš - BUREŠ PUDIL Roman, STRNAD Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2018 16:21
Hráč, Trenér, eSport, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Újezd nad Lesy | Pražský | Praha
Hodnocení zápasu
Hráč, Trenér, eSport, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Újezd nad Lesy | Pražský | Praha

Tip: výhra domácích