6:1
(5:0)
78. R. Martykán (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychvald naděloval


Branky


2. M. Chobot (vl.) , 27. M. Drnovský , 29. R. Macura , 30. J. Bulva , 41. J. Bulva , 47. T. Rozsíval - 78. R. Martykán (p.)
4

„A“ tým Slavoje se v sobotu v prvním domácím utkání sezóny představil proti Hošťálkovicím. A přestože oba týmy v konečné tabulce loňského ročníku dělilo jen jedno místo, Slavoj svému soupeři potřetí v řadě nastřílel pět a více branek. Po loňských výsledcích 5:0 a 5:2 tentokráte hráči Slavoje zvítězili 6:1, když o svém vítězství rozhodli hned v první půli, kterou ovládli v poměru 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše načala už druhá minuta, kdy si hosté srazili do vlastní sítě centr Prokopa Vantucha z přímého kopu. Další góly sice nepřišly hned v rychlém sledu, jako v prvním zápase ve Lhotce, zato zhruba po půlhodině hry se s nimi doslova roztrhl pytel. Slavoj během tří minut zasadil svému soupeři tři rány, ze kterých se už prakticky nevzpamatoval. Ve 27. minutě skóroval hlavou po rohovém kopu Michal Drnovský, ve 29. minutě se střelou k tyči prosadil Radek Macura a jen o necelou minutu později zakončil tříminutovku snů Jakub Bulva. A když tentýž hráč ve 41. minutě potvrdil svou střeleckou formu v úvodu sezóny a přidal svou druhou branku, odcházel Slavoj do šatny s vynikajícím vedením 5:0.

Definitivně pak vítr z plachet hostům vzal hned v úvodu druhého poločasu Tomáš Rozsíval, který ve 47. minutě zvýšil už na 6:0. Hráči Slavoje pak ve svém snažení poněkud polevili, začali akce přehrávat a nebyli v zakončení stoprocentně důslední, ale pod vlivem vysokého vedení se asi nebylo čemu divit. Hosté toho využili a hráli častěji s míčem a v 78. minutě se dočkali i čestného úspěchu, když se po nedovoleném zákroku Drnovského prosadili z pokutového kopu. Žádné zdramatizování zápasu se však nekonalo a Slavoj možná až překvapivě hladce dokráčel k druhému vysokému vítězství v sezóně.

Navázat na dosavadní výkony a výsledky se bude áčko snažit v sobotu 1. září od 16:30 na hřišti Pustkovce. Budeme rádi, když si uděláte čas a přijedete nás podpořit!



Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
J. Míchal [-] - T. Rozsíval [-] , J. Nadhajský [-] , J. Bulva [-] , R. Macura [-] , M. Drnovský [-] , K. Domiter [-] , P. Vantuch [-] , D. Dzida [-] , L. Drahorád [-] , J. Bonczek [-]

TJ Sokol Hošťálkovice
A. Lokaj [-] - J. Komár [-] , K. Adamec [-] , L. Tsiligkaridis [-] , J. Martínek [-] , D. Lech [-] , B. Antonín [-] , D. Vjačka [-] , R. Martykán [-] , M. Chobot [-] , R. Timan [-]

ŽK: 52. J. Nadhajský - 52. M. Chobot , 54. B. Antonín .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ONDRAČKA Milan - NĚMEC Jaroslav, HERMAN Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích