0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany vydřely výhru v Opočnici


Branky


8

Velmi vyrovnané utkání Opočnic se Všejany nakonec našlo vítěze v hostujícím celku, když v 75. minutě dostal míč za Košvancova záda Dominik Říha, a vstřelil tak jediný gól zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupilo lépe mužstvo hostí. Všejanší drželi míč více na svých kopačkách, dokázali kombinovat a dostávat se na dostřel Košvancovy brány.

Velkou slabinou všejanského herního projevu však byly předfinální a finální přihrávky, díky čemuž musel Košvanec za celou první půli čelit jen dvěma lepším střeleckým pokusům, přičemž si s oběma poradil. Pokusy o individuální průnik zaměstnával domácí obranu ještě mladý útočník Milan Štrbík, který se však také k ničemu většímu nedostal. Opočnici nezbývalo než spoléhat na rychlé protiútoky, které však byly také spíše sporadické.

Průběh prvního poločasu tak sedmdesátku příchozích diváků pravděpodobně příliš neuchvátil. Branku fanoušci neviděli a mohli jen doufat, že po přestávce se již dočkají hetního oživení na obou stranách.

Rozhodla teč

O poločasové přestávce nahradil domácí trenér Jana Štítkovce mladším Jiřím Potůčkem. Po změně stran pak došlo k hernímu oživení na obou stranách. Obě mužstva se vydávala směleji do útoků a diváci si již jistě nemohli stěžovat na nudný fotbal.

Domácí hráči sice nadále hrozili jen z protiútoků, měli jich však více a jednou dokonce trefil domácí hráč hlavou po rohovém kopu břevno Němečkovy brány. Po čtvrt hodině druhé půle se však opět ukazovala převaha Všejan, která v 75. minutě vyvrcholila brankou Dominika Říhy, jehož trefil do stehna míč, který neudržel brankář v rukavicích.

Po inkasování této branky se ještě domácí vzchopili a snažili se za každou cenu srovnat skóre. Opět se však ukázalo, jak málo se jim střelecky daří. Všejanští si tak z Opočnic odvezli všechny tři body za netěsnější možné vítězství.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: V prvním poločase jsme zahrozili jen z pár brejků, ale po změně stran jsme nějakou dobu dominovali. Bohužel jsme gól dát nedokázali a naopak skóre otevřel soupeř. Ke konci jsme jej mačkali a snažili jsme se vyrovnat, bohužel se však zase ukázala naše nízká produktivita v ofenzivě.

Sokol Všejany
Jan Truksa: První půli jsme byli fotbalovější a měli jsme územní převahu, Opočnice pak hrozily jen z protiútoků. Své šance jsme však zahodili a ve druhé půli jsme měli štěstí, když zazvonilo naše břevno. Nakonec jsme dokázali dát gól a vítězství si již pohlídat.



Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Štítkovec [-] (46. J. Potůček [-] ) , A. Sixta [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-]

Sokol Všejany
O. Němeček [-] - D. Hejduk [-] (65. P. Bouška [-] ) , M. Hanuš [-] , M. Štrbík [-] (81. P. Novák [-] ) , J. Říha [-] , l. Nastoupil [-] , D. Říha [-] , L. Michl [-] , T. Šáfr [-] , J. Putorík [-] , L. Krupička [-]

Hráči zápasu: M. Štrbík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VOKOUN Zbyněk - HLAVIČKA Pavel, KARLÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

I v tomto případě věří Petr Holý favoritovi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů