1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice porazily soupeře ze spodku tabulky


Branky


10

Kovanice se opět utkaly s dalším mužstvem, s nímž budou pravděpodobně během sezóny soupeřit o udržení se v soutěži. Domácí Přerov nad Labem se sice po změně stran ujal vedení, důležité střtnutí ale hostující Kovanice nakonec vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas komplikoval těžký terén

Hráči Přerova nad Labem chtěli dát před domácími fanoušky zapomenout na týden starý debakl na půdě B mužstva poděbradské Bohemie, Kovaničtí se naopak snažili navázat na vítězství proti Semicícm B.

Přes vytrvalý déšť dorazilo toto důležité utkání týmů z druhé poloviny tabulky sledovat 60 diváků. Právě kvůli nepřízni počasí však nebyli příchozí svědky příliš pohledné kopané, jelikož podmáčený terén nevytvářel zrovna ideální podmínky pro kombinační fotbal. O ten se sice hráči snažili, ale stejně se obraz hry sestával především z dlouhých nákopů a ze soubojů ve středu hřiště.

Obě mužstva se za celou první půli dostala jen do několika náznaků šancí a brankáři Milan Valenta s Vítem Lorencem se ani nestihli příliš umazat.

Vše se však mělo změnit záhy po konci poločasové přestvky!

Hosté rozhodli třemi slepenými góly

O poločasové přestávce k žádnému střídání nedošlo, přesto se obraz hry změnil. V samém úvodu druhého dějství si domácí vypracovali velkou gólovku, když hostující obránci předvedli nejprve velký nedůraz ve vlastnm vápně a poté se jednomu z nich povedlo pokusem o odkop trefit vlastního spoluhráče. Situace využil útočník Matěj Šenkýř a otevřel skóre zápasu.

Hosté po inkasované brance na 10 minut takřka přestali hrát a trvalo jim, než se z rány probrali. Poté se však opět dostali do hry, drželi míč na svých kopačkách a mezi 70. a 75. minutou zápas rozhodli trojicí slepených gólů. O 2 z nich se postaral skvěle hrající Ondřej Kubina, další branku přidal po 4 minutách na hřišti Aleš Hobort.

Druhá polovina zápasu tak divákům nabídla mnohem více než ta první a přinejmenším hsotující fanoušci mohli odcházet domů spokojení.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Šlo pro nás o důležité utkání, neboť i Přerovští jsou na spodku tabulky. Zápas nebyl vinou těžkého terénu příliš kvalitní, snažili jsme se ale kombinovat po zemi a přes obdrženou branku a následný šok jsme se dokázali vzchopit a skóre zaslouženě otočit.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - J. Tesař [-] , F. Skuhravý [-] , J. Cílek [-] (72. J. Halbich [-] ) , M. Forejt [-] (50. P. Veselý [-] ) - L. Palas [-] (56. J. Jíra [-] ) , L. Bokšay [-] (84. R. Kupka [-] ) , J. Smolík [-] , M. Vlček [-] , J. Prokeš [-] - M. Šenkýř [-] -

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - M. Stránský [-] , J. Jelínek [-] (71. A. Hobort [-] ) , L. Krejčík [-] , O. Kubina [-] , D. Poklop [-] , P. Suchý [-] , M. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] , Z. Gajdoš [-] (61. P. Fiferna [-] ) , J. Vanický [-] (82. J. Černý [-] )

Hráči zápasu: O. Kubina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - NEUHAUSEL Zdeněk (N), SOUKAL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2018 07:26
Tady je to spis nixom nepodlozeny odhad a risk. Prerov dokazal vyhrat ve velmi silnyxh Knezicich, ale nedari se jim tyto vykony a vysledky zopakovatm. Kovanice jsou zavisle na Kuklovi, na kterem mi pripada, ze ho fotbal jiz prestava bavit a tak nastupuje do utkani pouze jako stridajici. Asi moc netrenuje a prptp tipuji jedna.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 07:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 19:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 15:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 15:45

Tip experta: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 09:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 07:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 23:02

Tip: výhra domácích