1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany v Semicích neproměňovaly šance


Branky


10

Všejanští hráči si mohli vítězství v Semicích zařídit již v samém úvodu, své šance však neproměňovali, a tak se týmy nakonec rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zahazovali tutovky

Utkání mezi Semicemi B a Všejany se hrálo na těžkém podmáčeném terénu. Oba týmy se však snažily kombinovat po zemi a v první polovině úvodního dějství se to lépe dařilo hostům. Ti Semické převyšovali a vytvořili si několik dobrých šancí na skórování.

První nastala, když brankář Petr Málek neudžel v rukavicích centrovný míč. Bouška však z dorážky překopl a brzy selhal v zakončení novu, když neproměnil samostatný únik ze strany. V tomto případě si však brankář již zasloužil velkou pochvalu. Brzy gólman Málek zkrotil i střelu z přímáku.

Semičtí se postupně dostali do hry a na deset minut dokonce převzali iniciativu. Přesto to byli hosté, kdo vstřelil první gól. Ve 37. minutě se krásně trefil hlavou po rohovém kopu Martin Šváb, který gólem jen podtrhl prvotřídní výkon plný naběhaných kilometrů a vyhraných soubojů jeden na jednoho.

Domácí srovnali z penalty

Do druhého poločasu vstoupili všejanští hráči špatně. Nechali se zaskočit vysokou aktivitou domácích a museli namáhavě běhat bez míče. Dlší rána pro hosty přišla v 60. minutě, když po obráncově skluzu na mokrém terénu nařídil sudí Josef Voborník sporný pokutový kop ve prospěch domácí mužstva. Penaltu proměnil Lukáš Jelínek.

Hosté se nechtěli nadějí na výhru vzdát a postupně se dostali zpět do hry. Opět drželi míč více na svých kopačkách a kombinovali, zatím co domácí čekali spíše na rychlé protiútoky. Hrál se sympatcký rychlý fotbal a na obou stranách byly ještě k vidění náznaky šnací, ale žádnou loženku si již nikdo nevypracoval. Mužstva se tak rozešla remízou 1:1.

Semice B se za týden utkají venku s Jíkví, všejanští borci pak doma nastoupí proti Přerovu nad Labem.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Mrzí nás, že jsme neproměnili žádnou z četných šancí z úvodu zápasu. Pak už ale šlo o remízové utkání a tak bod bereme. Mrzí nás však zranění beka Nápravníka již z úvodu zápasu a zranění Petra Boušky, který také nedohrál. Doufám, že v příštím kole budou schopni nastoupit.



Sestavy


AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - L. Blažek [-] , J. Cáska [-] , P. Langer [-] , L. Jelínek [-] , M. Dzurko [-] , J. Bošina [-] , J. Kudrna [-] , M. Bubeník [-] , M. Kůrka [-] (46. J. Procházka [-] ) , V. Semrád [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , J. Náhlovský [-] , J. Říha [-] , l. Nastoupil [-] , M. Nápravník [-] (17. L. Michl [-] ) , L. Hofírek [-] , M. Šváb [-] , J. Putorík [-] , L. Krupička [-]

ŽK: 58. J. Bošina - 57. L. Krupička .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Voborník Josef - NEČÁSEK Petr, ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2018 07:23
Ze Semic je vzdy tezke odvest vsechny body, presto verim, ze hostum se to podari. Maji v kadru dost hracu, kteri hrali za Rejsice a tam se nejaky cas fotbal a treninkovy proces delal dobre.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 07:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 19:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 15:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 15:45

Tip experta: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 09:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 07:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 23:02

Tip: výhra domácích