1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemia Poděbrady B remizovala v Opočnicích


Branky


10

Rezervní mužstvo poděbradské Bohemie toho v Opočnicích příliš nepředvedlo a nakonec si po zásluze odvezlo jen jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahazovali šance

Mužstvo Bohemia Poděbrady B jelo do Opočnic navázat na vítězství z minulého kola, domácí borci naopak chtěli dát zapomenout na těsnou porážku z půdy Hrubého Jeseníku. Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří se sešli v téměř kompletní sestavě. Svého soupeře se nebáli a drali se do četných útoků, přičemž brankáře hostí Jakuba Málka několikrát pořádně prověřili.

Hosté postupně dostali míč více na své kopačky, ale skrze soudružnou obranu Opočnic se do domácí šestnáctky příliš nedostávali. Hra tak byla i hodně o soubojích, v nichž vynikal především domácí Jakub Potůček.

Již se zdálo, že první poločas dospěje k bezbrankovému konci, ale ve 40. minutě využili hosté série chyb v domácí obraně a šli díky brance Radka Laciny do vedení. Další branka pak už do přestávky nepadla.

Mužstva se rozešla smírně

Během poločasové přestávky nevyužil možnosti střídání ani jeden z trenérů. Domácí hráči se samozřejmě aktivně snažili o vyrovnání, byli si však vědomi, že nesmí příliš otevírat obranu.

Po několika neproměněných šancích přišla v 60. minutě akce, na jejímž počátku vybojoval Jakub Potůček pro domácí míč, načež nacentroval na zadní tyč, kde se střelou z voleje nemýlil záložník Michal Rychlík. Bylo srovnáno.

Hosté sice prokazovali svou nespornou kvalitu, nedokázali si však vytvářet pořádné šance, jimiž by mohli strhnout vítězství na svou stranu. Domácí si sice tyto šance vytvořili, ale druhý gól také nedali, a tak se týmy rozešly smírně.

Za týden budou hrát fotbalisté Bohemie Poděbrady B doma proti Kostomlatům nad Labem, borci z Opočnic se pak představí na půdě Kovanic.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: Výsledná remíza je určitě spravedlivá. My jsme měli mnoho šancí, které jsme jistě měli proměnit, ale hosté také potvrzovali svou kvalitu. Jsem také rád, že se nám konečně stabilizuje kádr. Musím pochválit Kubu Potůčka a Filipa Bradnu, po delší době jsem byl spokojen i se svým výkonem.




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - A. Pivný [-] , F. Bradna [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , J. Potůček [-] (84. J. Fiala [-] ) , J. Jambor [-] , V. Kravchuk [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , A. Sixta [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - M. Řehák [-] , K. Pikner [-] , F. Souček [-] (76. T. Bělík [-] ) , M. Tomek [-] (52. D. Charvát [-] ) , J. Archalous [-] , O. Bareš [-] (80. P. Peklák [-] ) , D. Bek [-] , R. Lacina [-] , R. Brtna [-] , M. Poděbradský [-]

ŽK: 57. V. Kravchuk - 69. M. Řehák .
Hráči zápasu: J. Potůček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - VOBORNIK Josef, HLAVIČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2018 07:19
Tady musi zvitezit hoste. Co jsem si vsiml, tak domaci hraji vetsinou bez sveho zkuseneho brankare a v brane je hrac. To bude rozhodujici faktor. Samozrejme Bohemka je silny tym s mladymi behavymi kluky. Takze jasna dva.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 07:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 19:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 15:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 15:45

Tip experta: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 09:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 07:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 23:02

Tip: výhra hostů