2:5
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany přehrály Kostelní Lhotu díky čtyřem asistencím Boušky


Branky


10

Utkání mezi Kostelní Lhotou a Všejany mělo jedinou hvězdu. Všejanský Petr Bouška sice gól nevstřelil, na čtyři však přihrál, a stál tak za vysokou výhrou hostí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelka o půli vedla

Do utkání vstoupilo lépe hostující mužstvo, které chtělo svého soka vysokou aktivitou v samém zárodku zápasu zaskočit. To vyústilo v úvodní branku, kdy se ve 12. minutě trefil do prázdné brány po Bouškově přihrávce Martin Nápravník.

Všejany byly lepší rychlostně i kombinačně, domácí hráči ale přesto dokázali skóre rychle srovnat. Již v 19. minutě se o to po dlouhém nákopu za obranu postaral Michal Bláha.

Právě na dlouhé nákopy Kostení Lhota sázela po celý zápas. Většina jich hledala rozdílového útočníka Romana Finka, jehož přesný zásah po takovémto dlouhém pasu ve 37. minutě otočil skóre zápasu ve prospěch ne tak dobře hrajících domácích.

V samém závěru první půle měl vyrovnání na kopačce Bouška, který z úhlu postupoval sám na brankáře Tomáše Pejchu, ale jeho střela proletěla nad břevnem.

Všejany skóre otočily i v deseti

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. Hosté si v kabině řekli, že na svého soka mají a skóre by určitě měli otočit.

I po změně stran udávali Všejanští tempo zápasu a v 57. minutě srovnali na 2:2, když Martin Šváb hlavičkoval z bezprostřední blízkosti po Bouškově centru.

Těžká rána pro Všejany přišla v 67. minutě, kdy viděl za svůj faul dost možná přehnaně přísnou červenou kartu obránce Jaroslav Potorík. Hosté se však dokázali v deseti ještě lépe semknout a ze všech nejvíce zabral Bouška, který v 74. minutě poslal přihrávku mezi třemi obránci Michalu Hanušovi, který neminul.

Vzápětí skóroval opět Hanuš a asistenci si zase připsal po bravurním slalomu mezi obránci Bouška. Skóre se zastavilo na hodnotě 2:5, kdy se porsadil aktivní střední záložník Nastoupil.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Do zápasu jsme vstoupili dobře a dali jsme gól, soupeř však po dvou nákopech skóre otočil. Přitom něco předvedli jen Fink a Bláha. O přestávce jsme si řekli, že to tak nemůžeme nechat, a došli jsme si pro tři body. Paradoxně nás snad posílilo vyloučení, zdravě nás naštvalo a kousli jsme se.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
T. Pejcha [-] - M. Štok [-] , M. Bláha [-] , M. Telipský [-] , R. Fink [-] , P. Holešovský [-] , M. Sládek [-] , M. Sládek [-] , M. Škvor [-] , M. Kvíz [-] , D. Hovorka [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Putorík [-] , M. Šváb [-] , M. Nápravník [-] , l. Nastoupil [-] , M. Hanuš [-] , L. Hofírek [-] , L. Krupička [-] , T. Šáfr [-] , P. Bouška [-] , J. Říha [-]

Hráči zápasu: P. Bouška , l. Nastoupil .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - BRETT Patrik, HOLAS Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 04:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 22:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 15:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 14:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:32

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů