4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající veterán Kukla zařídil kovanickou výhru


Branky


35. M. Vagenknecht (p.) , 63. P. Kukla , 70. P. Kukla , 75. P. Fiferna - 72. L. Bláha
9

Kovanice poprvé v sezóně zvítězily, když ve vyhroceném utkání týmů ze spodní části tabulky porazily Kostelní Lhotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Vagenknecht

Utkání 7. kola mezi Kovanicemi a Kostelní Lhotou bylo pro obě strany důležité, protože se zatím zdá, že mezi jinými budou právě tato dvě mužstva ze všech sil bojovat o setrvání v soutěži.

Důležitosti utkání odpovídala jak slušná návštěva šedesátky diváků, tak přístup hráčů, kteří se nebáli jít do žádného souboje a snažili se bojovat i o zdánlivě ztracené míče. První poločas byl z velké části právě o oné bojovnosti. Pohledných kombinací či individuálních technických fines bylo k vidění vskutku málo. Hráči obou mužstev kazili jednoduché přihrávky a míč jim často utíkal od kopaček, a tak se hrálo bez větších šancí především ve středu pole.

Již se zdálo, že nudný první poločas skončí bez branek, ale nakonec se ve prosadil domácí obránce Michal Vagenknecht, díky čemuž mohli jít do kabin šťastnější kovaničtí borci.

Kukla stále umí!

O poločasové přestávce nahradil domácího Radka Bulíře Patrik Fiferna. Nejdůležitější střídání zápasu však přišlo v 57. minutě, kdy Lukáš Kout poslal na hřiště Petra Kuklu a stáhl ze hry Aleše Hoborta.

Veterán Kukla, který již pověsil kopačky na hřebík, hned po 6 minutách na place zdvojnásobil vedení domácích a dodal jim potřebnou jistotu. V 70. minutě se Kukla prosadil znovu a ačkoli vývoj zápasu ještě lehce zdramatizovala trefa hostujícího Lukáše Bláhy, domácí nakonec zvítězili o 3 branky, když skóre uzavřel Patrik Fiferna po Kuklově asistenci.

Kovanice si tak připsaly první vítězství v sezóně a mohou se odrazit ke světlejším zítřkům. Po utkání se ještě udála kontroverzní situace, kdy měli dle zápisu hostující hráči Jiří a Michal Máchovi vyhrožovat hlavnímu sudímu i pomeznímu, za což viděli červené karty.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Šlo o souboj s naším těsným tabulkovým rivalem, a tak jsme za vítězství rádi dvojnásob. Co se zápasu týče, první půle byla takřka bez šancí a obraz hry se změnil až ve druhé půli, k čemuž značně dopomohl i příchod zkušeného Petra Kukly,který stihl dát 2 branky a na další nahrát.




Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - M. Stránský [-] , J. Jelínek [-] , L. Krejčík [-] , R. Bulíř [-] (46. P. Fiferna [-] ) , D. Poklop [-] , J. Černý [-] (55. P. Suchý [-] ) , M. Krejčík [-] (88. J. Soukal [-] ) , T. Černý [-] , M. Vagenknecht [-] , A. Hobort [-] (57. P. Kukla [-] )

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Beránek [-] , M. Pavlík [-] (39. T. Drobný [-] ) , L. Bláha [-] , P. Lexa [-] , M. Škvor [-] , M. Kvíz [-] , D. Hovorka [-] , M. Sládek [-] , T. Mataj [-] , M. Mácha [-] (68. M. Ostřížek [-] )

ŽK: 32. M. Krejčík , 83. M. Stránský - 10. M. Škvor , 30. M. Pavlík , 33. P. Lexa , 35. J. Mácha . ČK: J. Mácha , M. Mácha .
Hráči zápasu: P. Kukla .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - ČERNÝ Roman, VLČKO Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Pavel Rychlík se i tentokrát přiklání na stranu obecně favorizovaného celku.