0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladý Jiří Kumstýř vychytal Rožďalovicím výhru


Branky


57. D. Hora , 59. J. Žoha
10

Ačkoli byly Rožďalovice v Opočnicích považovány za favority, na výhru se pořádně nadřely. Ke kýženému tříbodovému zisku jim pomohly nejen slepené branky po hodině hry, ale také bravurní zákroky Jiřího Kumstýře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kumstýř čaroval od samého úvodu

Souboj zatím nepříliš úspěšných Opočnic s tradičně silným mužstvem z Rožďalovic přilákal pouhou třicítku diváků. Ti od úvodního hvizdu sudího Čemuse sledovali velmi aktivní fotbal. Domácí borci chtěli do zápasu vstoupit co nejlépe a svého favorizovaného soupeře zaskočit. Vskutku si brzy vytvořili několik dobrých šancí, proti nimž však skvěle zakročil brankář Jiří Kumstýř.

Opočnicím se poměrně dlouho dařilo Rožďalovice přehrávat, překvapovaly dobrou kombinační hrou. Naopak zaskočení hosté často kazili i ty nejjednodušší přihrávky a příliš se jim nedařilo ani v osobních soubojích.

Domácí brankář Vojtěch Strejček si v prvním poločase takřka nesáhl na míč, naopak hostující gólman Jiří Kumstýř vychytal přinejmenším 5 jasných tutovek domácích střelců, a stal se tak nejvýraznější postavouprvního dějství.

Rozhodli Hora se Žohou

O poločasové přestáce neprovedl střídání ani jeden z trenérů, přesto se v průběhu druhé půle psotupně dostali na hřiště všichni náhradníci.

V první půli tak aktivní fotbalisté Opočnic zaspali úvod do druhého poločasu, a nechali tak Rožďalovice převzít iniciativu. Hra se přinejmenším vyrovnala a brankář Strejček si musel postupně začít připisovat první zákroky. Na míč poprvé nedosáhl v 57. minutě, kdy se Opočnicím nepovedl rohový kop, načež se hosté vydali do bleskového protiútoku zakončeného úspěšným samostatným únikem Dominika Hory.

O pouhé 2 minuty později vedení hostí zdvojnásobil Jan Žoha, jehož nepříliš dobrou střelu zpoza šestnáctky brankář přes chumel hráčů do poslední chvíle neviděl.

Opočnice ještě chtěly vývoj utkání zdramatizovat a šance si vytvořily, ale brankář Kumstýř hosty podržel.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: Do zápasu jsme vstoupili dobře a vytvořili jsme si mnoho šancí, ale hosty bravurně držel jejich mladý brankář. Rožďalovice jsme opravdu zaskočili a hosté se do hry pořádně dostali až po změně stran, kdy jsme zaspali, což se nám stalo osudným. Musím pochválit naši obranu, jmenovitě Bradnu a pak i Kubu Potůčka, ale nejlepším hráčem byl určitě soupeřův gólman.




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - J. Jambor [-] , M. Rychlík [-] (84. D. Dej [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , A. Pivný [-] , F. Bradna [-] , J. Potůček [-] , J. Potůček [-] (34. . Yurchenko [-] ) , J. Rychlík [-] (66. V. Kravchuk [-] ) , V. Kisil [-] (46. P. Sixta [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Hojsák [-] , D. Hora [-] , J. Beran [-] , J. Žoha [-] (72. P. Kubík [-] ) , J. Chlomek [-] , B. Kulychok [-] (87. R. Černý [-] ) , J. Veselý [-] , J. Vlček [-] (80. R. Vlček [-] ) , J. Kubín [-] , T. Pavel [-]

ŽK: 34. J. Rychlík , 36. M. Rychlík .
Hráči zápasu: J. Kumstýř .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - ŠPAČEK Přemysl, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Rožďalovice jsou samozřejmě favoritem, Pavel Rychlík však svému mužstvu věří alespoň na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů