Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice po špatné první půli nestačily na Všejany


10

Souboj Kovanic proti Všejanům nabídl v prní půli vcelku pohledný fotbal okořeněný čtyřmi brankami. O poločase vedli hosté a když se po změně stran skóre nezměnilo, mohli se radovat z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náhlovský brzy otevřel skóre

Utkání 5. kola přitáhlo na kovanické hřiště velmi kvalitní návštěvu sta diváků. Domácí příznivci nemohli být s úvodem utkání spokojeni - kovaničtí borci si jej nechali utéct, když se nechytli tempa hostí, kteří se dokonce dostali hned ve 4. minutě do vedení. Záložník Jiří Náhlovský se dostal po přenesení hry k balónu, posunul si jej na pravou nohu a prostřelil brankáře Víta Lorence.

Všejanským fotbalistům se dařilo kombinovat mnohem více než domácím a své soky převyšovali i co se týkalo individuálních technických kvalit. Přesto se domácí dočkali vyrovnání, když Všejany ve 14. minutě ztratily ve středu hřiště míč a následnou kovanickou akci zakončil skákavou střelou Jan Vanický.

Takřka ihned vrátil vedení hostím Michal Hanuš, který se po rychlé kombinační akci ocitl tváří v tvář gólmanovi a nezaváhal. Poslední branku prvního dějství vstřelil ve 22. minutě po Krupičkově centru po standardní situaci Náhlovský.

Náhlovský hattrick nezkompletoval

O poločasové přestávce sáhl domácí trenér Lukáš Kout po možnosti střídání, když Michala Vagenknechta nahradil mladším Lukášem Krejčíkem. Po změně stran již byl obraz hry vyrovnanější, přesto stále měli navrch hosté, kteří nejen že bránili vedení, ale ocitli se i v několika šancích na jeho navýšení.

V takovéto velké šanci se ocitl například Náhlovský, který ale z blízkosti napálil brankáře Lorence, a tak hattrick nezkompletoval. Na závěrečnou půl hodinu naskočil do hry i všejanský kanonýr Petr Bouška, který však svou tutovku také zahodil.

Šance měli samozřejmě i hráči domácích, ty však stejně jako v předchozích utkáních trápily problémy s finální přihrávkou a zakončením.

Ve druhém poločase tak branka nepadla a šťastnější mohli být po zaslouženém vítězství 3:1 Všejanští.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Bohužel jsme naprosto zaspali v samém úvodu zápasu, za což jsme byli potrestáni obdrženým gólem. Celkově se nám příliš nedařilo po celý první poločas a chytli jsme se spíše až ve druhém, v němž jsme se však nedokázali gólově prosadit. Zase jsme byli jaloví v útoku.

Sokol Všejany
Jan Truksa: Na Kovanice jsme chtěly od začátku vlétnout, což se nám povedlo, dali jsme rychlý gól. Kovanice sice vyrovnaly, ale nakonec jsme - myslím, že zaslouženě - zvítězili o dvě branky. Soupeře jsme předčili technikou i kombinační hrou.



Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - O. Kubina [-] , J. Vanický [-] , M. Vagenknecht [-] (46. L. Krejčík [-] ) , D. Poklop [-] , J. Černý [-] (28. J. Jelínek [-] ) , M. Krejčík [-] (62. J. Kunc [-] ) , T. Černý [-] , P. Fiferna [-] (54. P. Suchý [-] ) , M. Stránský [-] , A. Hobort [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Putorík [-] , M. Šváb [-] , M. Nápravník [-] , l. Nastoupil [-] , J. Náhlovský [-] , L. Krupička [-] , L. Hofírek [-] (71. L. Michl [-] ) , T. Šáfr [-] , M. Hanuš [-] (62. P. Bouška [-] ) , J. Říha [-]

ŽK: 21. J. Vanický , 62. D. Poklop , 81. L. Krejčík - 61. T. Šáfr , 75. L. Krupička .
Hráči zápasu: J. Náhlovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý Martin - KUBEČKA Matěj, NEČÁSEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mužstva působí poměrně vyrovnaně, Pavel Rychlík se však stejně jako větší část tipujících přiklání na stranu domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích