2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice v Rožďalovicích zaspaly začátky poločasů


Branky


8

Rožďalovice se navzdory očekáváním v duelu s Kovanicemi poměrně trápily. Přesto zvítězily nejtěsnějším možným rozdílem díky nádherné brance Jakuba Najmona z 88. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovanice zaspaly začátek zápasu

Zápas s Kovanicemi sledovala na hřišti v Rožďalovicích kvalitní návštěva stovky diváků. Ti se mohli od úvodního hvizdu sudího Pažouta radovat ze zcela jasné převahy domácího mužstva. Fotbalisté z Rožďalovic zatlačili svého soupeře do hlubokého obranného bloku a několikrát nebezpečně prověřili pozornost brankáře Víta Lorence.

Hostům nakonec trvalo celých čtvrt hodiny, než se probrali a zvládli se držet tempa nastoleného domácím mužstvem. Paradoxně to pak byli hráči Kovanic, kteří otevřeli skóre. Ve 28. minutě se to povedlo Zdeňku Gajdošovi, který se v závaru vzniklém po standardní situaci dostal k balónu a tečoval jej za záda brankáře Jiřího Kumstýře.

Ještě před přestávkou zvládli favorizovaní domácí vyrovnat, když rychlý protiútok po nedůrazech kovanické obrany zakončil Jakub Najmon.

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Rozhodla Najmonova parádní střela

O poločasové přestávce provedl střídání trenér hostí Lukáš Kout, který nahradil Romana Kopeckého dalším zkušeným hráčem Patrikem Fifernou.

Stejně jako v prvním dějství Kovaničtí naprosto trestuhodně zaspali začátek. Útočníci Rožďalovic si vytvořili několik slibných šancí a hosté se opět museli uchýlit do hluboké obrany. Když už Kovaničtí získai míč, nedokázali jej podržet a nedařily se jim ani ty nejjednodušší přihrávky. Několikrát při nich stálo štěstí, Rožďalovice dokonce trefily břevno.

V poslední desetiminutovce mohli přes vývoj druhé půle strhnout hosté tři body na svou stranu, ale útočník nedokázal brankářem vyražený balón poslat z deseti metrů mezi tři tyče.

Zápas nakonec rozhodla parádní branka Jakuba Najmona, který se v 88. minutě trefil z téměř třiceti metrů přímo do šibenice, díky čemuž si Rožďalovice připsaly zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Trestuhodně jsme zaspali začátky obou poločasů, hlavně v tom druhém nás domácí opravdu mačkali, a tak musím říct, že zvítězili zaslouženě. Přesto nás samozřejmě mrzí, že se o naší porážce rozhodlo v samém závěru. Najmonova rozhodující branka byla krásná, taková se povede dvakrát, třikrát za život.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - F. Veselý [-] , J. Chlomek [-] , T. Pavel [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] (61. P. Kubík [-] ) , J. Hojsák [-] , V. Kunc [-] , B. Kulychok [-] , J. Kubín [-] , J. Žoha [-]

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - O. Kubina [-] (66. J. Jelínek [-] ) , L. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] , R. Kopecký [-] (46. P. Fiferna [-] ) , Z. Gajdoš [-] (84. R. Bulíř [-] ) , M. Stránský [-] , A. Hobort [-] (66. J. Kunc [-] )

ŽK: 18. D. Poklop , 57. L. Krejčík , 82. J. Černý .
Hráči zápasu: J. Najmon - V. Lorenc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pažout Jan - BRODSKÝ Luboš, PRŠALA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

V tomto případě věří Lukáš Vorlíček jasnému favoritovi.

Tip: výhra domácích

Jestli Rozdalovice doma neporazi Kovanice, tak se nad sebou budou muset zamyslet.