J. Vanický 14. (vl.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemia Poděbrady B nepotvrdila proti Kovanicím roli favorita


Branky


14. J. Vanický (vl.) - 16. Z. Gajdoš
9

B mužstvo Bohemie Poděbrady odehrálo své první 2 zápasy v nové sezóně na hřištích soupeřů a oba vyhrálo. Proti Kovanicím tak stanulo v roli jasného favorita, již ovšem remízovým výsledkem nenaplnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel vlastní gól

Hostující borci z Kovanic zajížděli na hřiště poděbradské Bohemie s respektem. Však se měli utkat s jedním z nejsilnějších mančaftů v soutěži. Poděbrady navíc první dvě kola vyhrály.

Zodpovědná a bojovná hra Kovanických však hosty zaskočila a obraz hry byl mnohem vyrovnanější než se dalo očekávat. Útočná snaha a náznaky šancí byly k vidění na obou stranách, nicméně se vedení stejně ujali domácí po smolné vlastní brance Jana Vanického, který  ve 14. minutě tečoval soupeřův centr ze standardní situace.

Houževnatým hostím se následně povedlo po pouhých několika desítkách vteřin vyrovnat, když pohlednou akci plnou přihrávek z prvního doteku zakončil Zdeněk Gajdoš.

Tečku za prvním poločasem udělala neproměněná penalta nařízená sudím Šafránkem ve prospěch hostujícího celku.

Druhá půle byla bez šancí

Domácí trenér o poločasové přestávce dvakrát vystřídal. Ze hry stáhl Tomáše Bělíka s Michaelem Řehákem, které nahradil mladíky Michalem Tomkem a Ladislavem Lylem. Na Kovanických bylo v průběhu druhé půle vidět, že mají problém mladé domácí hráče nadále stíhat a že pravděpodobně nemají ani takovou kondici.

Poděbrady tak svého soupeře sice o něco převyšovaly, nedokázaly si však vytvořit pořádné šance. Když už se dostaly ke střele, přišla přinejmenším z dvaceti metrů a mezi tři tyče se nesnesla. Unavení hosté se již nedokázali hnát do mnoha protiútoků, v samém závěru zápasu však dvakrát zahrozili po standardních situacích z výborných pozic.

Výsledná remíza se zdá být spravedlivým výsledkem. Poděbradské B mužstvo se za týden střetne se Všejany, Kovanice pak pojedou na půdu silných Rožďalovic.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Před zápasem bychom byli za remízu rádi, to jsme se ještě báli debaklu, teď jsme možná lehce zklamaní. K zápasu jsme přistoupili zodpovědně a bojovně, mohli jsme vyhrát. Mnoho šancí nebylo k vidění ani na jedné ze stran, nás však stál body smolný vlastní gól Vanického, který byl jinak možná nejlepším hráčem zápasu.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - D. Buldra [-] (46. D. Charvát [-] ) , Š. Šendera [-] , R. Lacina [-] , F. Souček [-] (63. P. Peklák [-] ) , M. Řehák [-] (46. L. Lylo [-] ) , J. Archalous [-] , M. Poděbradský [-] , T. Bělík [-] (46. M. Tomek [-] ) , O. Bareš [-] , D. Bek [-]

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - J. Vanický [-] , Z. Gajdoš [-] , M. Vagenknecht [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] (60. J. Kunc [-] ) , L. Krejčík [-] (71. R. Bulíř [-] ) , T. Černý [-] , M. Stránský [-] , A. Hobort [-] (81. P. Kopecký [-] )

ŽK: 55. Š. Šendera , 60. D. Charvát - 61. L. Krejčík .
Hráči zápasu: J. Vanický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Jan - ROZVORAL Miloš, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V tomto případě Jan Němeček věří stoprocentnímu favoritovi.