Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice si díky dobré defenzivě připsaly 3 body


Branky


8

Obrana Opočnic tentokrát fungovala skvěle a ruku k dílu přiložil i gólman Václav Košvanec. Především tento fakt pak stál za podařeným výkonem a tříbodovým ziskem proti Semicím-

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominovali

Opočnice šly do zápasu v roli mužstva, které v nové sezóně dosud nezískalo jediný bod, zatímco Semice jej dosud neztratily. Již od úvodního hvizdu sudího Kumstáta však bylo znát, že domácí fotbalisté favoritům nedají nic zadarmo a budou tvrdě bojovat o každý balón.

Hráči obou mužstev tak ze sebe vydávali maximum a předváděná hra čtyřicítku diváků musela bavit. Fanoušci navíc mohli poprvé vidět v akci některé posily domácích.

Hra Opočnic stála v první půli na postupných útocích ze zabezpečené obrany. Takováto pozvolná kombinace sice vycházela, nevedla však k velkému množství šancí. Přesto šli domácí do vedení, když ve 32. minutě krásně převzal balón Jan Štítkovec a následně zpoza vápna technicky vystřelil k levé tyči Málkovy brány.

Další branka již do přestávky nepadla, šťastnější tak šli do kabin domácí.

Výhru Opočnic pojistil Yurchenko

O poločasové přestávce nesáhl po možnosti střídání ani jeden z trenérů. Obraz hry se přesto změnil. Zdálo se, že ani jedna ze stran již nepřistupuje k zápasu tak aktivně a bojovně, obraz hry se stal takovým neslaným nemastným.

O něco lépe se možná prezentovali hosté, přes dobře fungující obranu domácích se však nedokázali dostávat do velkých šancí. Největší problémy dělal střelcům hostí levý bek Filip Bradna.

Po 10 minutách od změny stran rozjásal fanoušky Opočnic Roman Yurchenko. Čerstvá posila se prosadila po nádherném centru Pavla Rychlíka. Záhy sice hosté stáhli po hlavičce kapitána Jaroslava Bošiny, dlouho se však k šancím na vyrovnání nedostávali. Největší pak přišla až v 75. minutě, kdy však předvedl výborný zákrok domácí brankář Václav Košvanec, a výrazně tak dopomohl k vítězství Opočnic.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: Semice hrály dobře a my jsme jim zase byly dobrým soupeřem. Mnoho našich hráčů předvedlo lepší výkon než v minulých zápasech, další fotbalisté za nás zase nastoupili poprvé v sezóně. Musím pochválit především naši defenzivu, z níž vyzdvihnu levého obránce Filipa Bradnu a brankáře Václava Košvance.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Štítkovec [-] (78. V. Kravchuk [-] ) , J. Jambor [-] , M. Rychlík [-] (18. J. Skala [-] ) , V. Kisil [-] , . Yurchenko [-] (29. J. Launa [-] ) , P. Rychlík [-] , M. Svoboda [-] , F. Bradna [-] , A. Pivný [-]

AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - F. Procházka [-] (75. J. Procházka [-] ) , L. Blažek [-] , D. Houška [-] , M. Bubeník [-] , J. Kudrna [-] (70. F. Krejčík [-] ) , J. Bošina [-] , V. Kavka [-] , M. Machala [-] , M. Kůrka [-] , V. Semrád [-]

ŽK: 6. P. Rychlík , 35. J. Štítkovec - 60. V. Kavka , 79. L. Blažek , 88. V. Semrád .
Hráči zápasu: V. Košvanec , F. Bradna .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - SUCHÁNEK Zdeněk, ČERNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání Jan Němeček favorizuje stejně jako většina tipujících hostující Semice B, které zatím bod neztratily, zatímco Opočnice naopak na první bodový zisk čekají.