1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanice remizovaly s Hrubým Jeseníkem


Branky


7

Ze souboje dvou mužstev, které budou pravděpodobně bojovat o udržení v soutěži, nevzešel vítěz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šnajdr se prosadil po rohu

Na duel Kovanic s Hrubým Jeseníkem, který nezněl jako příslib příliš kvalitního fotbalu, dorazilo pouhých 35 diváků. Pravděpodobně k tomu přispěl i výsledek Kovanic z úvodního kola soutěže, kdy Kovaničtí prohráli v Kněžicích vysoko 4:0. Hrubý Jeseník si pak měl u fanoušků po porážce 0:7 od Bohemie Poděbrady B ještě více co napravovat.

Příchozí tentokrát sledovali již od úvodního hvizdu sudího Valy poměrně vyrovnaný a nepříliš takticky ani technicky vytříbený fotbal. Po několika neproměněných šancí před oběma brankami přišla v 17. minutě úvodní branka, jíž poslal hosty do vedení středopolař Marek Šnajdr. Jeho zásahu předcházel dobře zahraný rohový kop.

Nezdálo se, že by inkasovaná branka sebevědomí domácích příliš nalomila. Kovaničtí se nadále tlačili především prostřednictvím nákopů před Puldovu svatyni a snažili se o vyrovnání, druhá branka však v první půli nepadla.

Vyrovnal střídající Petr Suchý

Do druhého poločasu poslal domácí trenér Lukáš Kout Petra Suchého namísto Aleše Hoborta. Obraz hry se po změně stran zlepšil, diváci se již jistě nenudili. Kovaničtí fotbalisté více drželi míč, začínalo se jim dařit v kombinaci a postupně se jí propracovávali až před soupeřovu branku.

Naopak hosté vsázeli jen na bleskové protiútoky, které nebyly o nic méně nebezpečné. Obě mužstva několikrát podrželi brankáři, mnoho střel se také mezi tři tyče nevešlo. Jedinou branku druhé půle vstřelil střídající Petr Suchý, který čtvrt hodiny před koncem dostal po akci po křídle přízemní balón před Puldovu bránu a nezaváhal - míč poslal křížem do protipohybu brankáři.

V posledních minutách mohla obě mužstva strhnout vedení na svou stranu, nestalo se to však. Kovanice se za týden střetnou s Bohemií Poděbrady B, na Hrubý Jeseník čekají Všejany.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: Ačkoli mohla vyhrát obě mužstva a remíza je asi spravedlivá, bod bereme jako ztrátu. Myslím si, že zrovna my a Hrubý Jeseník jsme mužstvy, které musí bojovat o každý bod, aby se v soutěži udržely. Navíc je škoda, že jsme nevyhráli na domácím hřišti. Určitě se ale nemusíme stydět přinejmenším za druhou půli, speciálně pak vyzdvihnu obránce Martina Krejčíka.




Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - J. Jelínek [-] , Z. Gajdoš [-] (72. J. Kunc [-] ) , O. Kubina [-] (67. J. Kuzďas [-] ) , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] (84. P. Kopecký [-] ) , R. Kopecký [-] , A. Hobort [-] (46. P. Suchý [-] ) , M. Stránský [-] , P. Fiferna [-]

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - T. Vyskočil [-] , P. Stránský [-] , M. Lejnar [-] , P. Sabol [-] (66. R. Stránský [-] ) - M. Šnajdr [-] , M. Ott [-] , M. Rys [-] (71. M. Šifta [-] ) , P. Čepička [-] - D. Pulda [-] , P. Zdobinský [-] (87. ) -

ŽK: 34. T. Vyskočil , 53. M. Ott , 54. M. Rys , 88. P. Čepička .
Hráči zápasu: M. Krejčík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: VALA Luboš - ZLÁMANÝ Jan (N), SODOMA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích