Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

Slepičkův vlastňák v závěru zápasu rozhodl


Branky


58. P. Macák , 87. M. Slepička (vl.) - 53. R. Šimon
4

V devétém kole 3. třídy se potkali sousedi z nahuštěného středu tabulky- třináctibodová Jeviněves s mělnickým Botafogem. Zatímco Botafogo si v minulém kole poradilo se suverénně poslední Sazenou, Jeviněves podlehla fotbalovějším Dolanům.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Začátek utknání a vlastně celá první půle byla mírně v režii hostů z Mělníka, protože Jeviněvští byli zakřiknutí a nepřesně kombinovali. Šance, které si hosté vytvořili ale nedokázali zužitkovat. Na druhé straně byl při nebezpečné hlavičce po rohu postrčený Honza Šelicha, rozhočí však nenašel odvahu odpískat pokutový kop. To byla asi jediná a největší šance první půle. Do té druhé vstoupili domácí zlepšenou hrou, pořád to ale bylo spíše upracované. Do vedení se ale dostali hosté, když Šimon na hranici pokutového území napřáhl a skrze chumel hráčů poslal míč přesně k tyči. To domácí konečně trochu probudilo, zjednodušili kombinaci a začali představovat nebezpečí pro hostující defenzívu.  

 

Za pět minut tak dokázal Pavel Macák vyrovnat hlavou po rohovém kopu, který dobře zahrál Marek Černý, tahoun jeviněvské zálohy. Domácí se stále víc dostávali útoku, ale chyběla jim přesnější finální přihrávka. Centry byly krátké či nepřesné, z několika střel stála za námahu hostujícímu brankáři jediná. Na druhé straně pak domácí přežili obrovskou šanci hostí, jejichž útočník nedokázal překonat golmana z malého vápna. Chyběly tři minuty do konce utkání když zpoza velkého vápna napřáhl Marek Černý a hostující obránce neštastně tečoval jeho střelu přesně k bližší tyči kam už se neměl golman šanci dostat. Jeviněves už si vítežství poté pohlídala a bere z utkání důležité 3 body. Body za bojovnost, nikoli za fotbalový um. Toho příliš neukázala a měla spíše štěstí, že jí v tom soupeř zdatně sekundoval.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Novotný [-] (46. P. Duchoslav [-] ) , J. Kokšal [-] , F. Tyle [-] , J. Šelicha [-] , P. Macák [-] , M. Paul [-] , M. Janovský [-]

TJ EMĚ Mělník
A. Fidrant [-] - M. Goldstein [-] , M. Růžička [-] , J. Růžička [-] , R. Šimon [-] , M. Slepička [-] , M. Fabian [-] , J. Elogeli [-] , K. Neumann [-] , P. Olšiak [-] , P. Kraus [-]

ŽK: 20. M. Janovský - 88. P. Kraus .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - KYSELA Jaroslav (N), HEIMRÁTH Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 10. 2018 09:52
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 17:04

Tip: výhra hostů