Jeviněves si spravila chuť a porazila Čechii


Branky


5

Po dvou posledních porážkách se chtěla domácí Jeviněves opět chytit a to proti předposlední Čechii Kralupy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 O tom, že tabulkové postavení je velice relativní, se ale přesvědčila před dvěma týdny porážkou od tehdy předposledního Liběchova. Od prvních minut se hrálo nepřesně a kostrbatě, utkání mělo pramalou úroveň, většině hráčů míč spíše překážel. Jeviněves měla územní převahu, ale naprosto selhávala v v zakončení. Čechie kontrovala jen v pár případech, ale kdyby z nich padla branka, nikdo by se nemohl divit. Naštěstí se projevila nemohoucnost i v jejích útočných řadách, takže se skóre pohnul až Petr Novotný, který dorazil do branky míč po zkrumáži v pokutovém území Čechie. Poločas tak skončil 1:0 pro domácí. Na druhý poločas nastoupil místo Piciho na pravé straně domácí zálohy Franta Týle, v průběhu poločasu pak ještě naskočil Petr Kindl a Milan Janovský.

 

Celkový obraz hry se příliš nezměnil, zejména domácí zahodili několik slibných šancí, měli problém už jen kvalitně odcentrovat, natož zakončit a koledovali si o vyrovnání. Defenzíva Jeviněvse ale pracovala dobře, hlavně Tomáš Janovský, jež si s přehledem poradil se snaživým Frantou Kovářem v útoku Čechie. Druhou branku a tím defacto pojistku tří bodů zajistil Marek Černý, který z trestňáku propálil hostující zeď. Sice pak Čechie ještě kousala, ale domácí si vítezství 2:0 pohlídali.  Nicméně výkon patřil k těm celkově horším a na soupeře, kteří Jeviněves do konce podzimu čekají, jistě stačit nebude. Příště už by měl naskočit uzdravený Martin Schoř a ten by mohl napomoci lepší rozehrávce ze záložní řady. Nejen to bude Jeviněves v Dolanech potřebovat.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , M. Černý [-] , P. Novotný [-] (60. P. Kindl [-] ) , J. Kokšal [-] (82. T. Navrátil [-] ) , V. Hrdlička [-] (46. F. Tyle [-] ) , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] (75. M. Janovský [-] ) , T. Janovský [-] , M. Paul [-] , P. Duchoslav [-]

FK Čechie Kralupy n.Vltavou
T. Pospíšil [-] - M. Paprňák [-] , F. Listík [-] , F. Kovář [-] , M. Vacovský [-] , M. Stinka [-] , J. Chlapec [-] (80. M. Falta [-] ) , O. Hošek [-] (84. T. Rubek [-] ) , M. Prášil [-] , J. Sluka [-] , J. Vydřihost [-]

ŽK: 38. M. Černý , 70. T. Janovský - 35. M. Prášil , 43. J. Vydřihost , 65. J. Sluka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: EDER Oldřich - DUDOK Luděk, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2018 09:46
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích