Čečelice doma uspěly, ke třem bodům pomohl hattrickem Černý


Branky


5

V šestém kole, po minulé porážce od Liběchova jeli fotbalisté Jeviněvse na půdu prvních Čečelic.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ti doposud pevně vévodí tabulce s plným počtem bodů. I proti Jeviněvsi do utkání vlétli bez ostychu, vytvářeli si šance, ale prvních dvacet minut míč do hostující branky dostat nedokázali. Chyběl jim klid v zakončení, možná více zkušenosti, přesto ale ukazovali, že ve všech řadách mají kvalitní fotbalisty. Jeviněves zdobila, až na pár technicky zdatnějších jedinců, spíše bojovnost a tu projevovala po celé utkání. Proto, i když se Čečelice v rozmezí osmi minut první půle dostali do tříbrankového vedení, když předvedli, že umí i chladnokrevně zakončit, dokázala Jeviněves dvěma brankami ze dvou „šancí“ skóre zkorigovat na jednobrankový rozdíl. Nejdříve se po prodlouženém autovém vhazování ve skrumáži prosadil Dodo Velický a po něm pak ještě ukázal Marek Paul, že se umí opřít do míče a u úhlu zavěsil ranou na zadní tyč.

 

Druhá půle pokračovala v podobném duchu, tedy jasnou převahou domácíc,h i když tolik šancí jako v prvním poločase už se z jejich strany neurodilo. Čtvrtou branku vsítili domácí z pokutového kopu po zbytečném faulu Honzy Šelichy. Na 5:1 zvyšoval  do prázdné branky po centru se zprava stoper Kolínský. Posledních 15 minut pak bylo nahoru dolů a Jeviněves byla překvapivě blízko tomu, aby zápas zdramatizovala. V 78 minutě skončila v síti domácích tečovaná střela stopera Tomáše Janovského a pak přišly ještě dvě střely hostí, které skončily na břevně respektive na tyči branky domácích. Přesto všechno Čečelice zvítězily zaslouženě a Jeviněves může těšit alespoň fakt, že byla za bojovnost odměněna snesitelným výsledkem, protože co se týče technické stránky hry, byli domácí jistě minimálně o úroveň výše.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Sestavy


TJ Sokol Čečelice
J. Fryk [-] - J. Kábrt [-] (46. P. Taclík [-] ) , P. Douděra [-] , D. Černý [-] (73. M. Černohlávek [-] ) , P. Resl [-] , D. Prejza [-] , J. Szen [-] , P. Zeman [-] (46. J. Nevím [-] ) , P. Čermák [-] , J. Zeman [-] , T. Kolínský [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Duchoslav [-] , D. Velický [-] , P. Novotný [-] (46. M. Janovský [-] ) , J. Kokšal [-] , M. Černý [-] , F. Tyle [-] , J. Šelicha [-] , T. Janovský [-] , M. Paul [-] , M. Rozsypal [-]

ŽK: 50. P. Douděra , 67. D. Prejza - 84. M. Janovský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: EDER Oldřich - POLIČKA Pavel (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2018 14:01
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích