Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběchov po půli zabral a vyhrál


Branky


5

Report zaslal Jaroslav Kysela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bez branek

V pátém kole přivítala Jeviněves, toho času třetí v tabulce, hosty z Liběchova, kteří byli předposlední se dvěma body. Ovšem od začátku utkání byl Liběchov jasně lepším týmem což mu vydrželo až na pár krátkých výpadků, až do konce utkání. Jasně se ukázalo, že tabulkové postavení je ošemetná věc, obzvlášť na začátku sezony. V určitých pasážích Liběchov nepouštěl jeňováky z vlastní poloviny, hráči byli dobře takticky rozestavění, technicky zdatní a více jim tak vyhovoval mokrý trávník, jelikož se hrálo za občasného mrholení. Za celý první poločas se Jeviněves dokázala propracovat snad jen ke dvěma průnikům do pokutového území Liběchova, ty se ale nedočkaly zakončení. Naopak Liběchov se dral k zakončení co chvíli, naštěstí pro jeviněvské měli liběchovské pušky nepřesnou mušku a oplývali zbrklostí. Před poločasem přeci jen liběchovské sevření lehce opadlo ale Jeviněvští se opravdu nadechli až v o poločase v kabině.

Hosté po přestávce rozhodli

Do druhého poločasu domácí vyběhli s odhodláním otupit liběchovskou ofenzívu proběhlo jedno střídání kdy Pepu Peška na pravé záloze vystřídal Petr Kindl. Ovšem od úvodního hvizdu druhé půle Liběchov opět kombinoval s míčem na noze a pomalu a trpělivě se posouval k brance domácích až přišel centr na rychlého Hángoce, jež si jej pustil až k brankové čáře, odkud jej na poslední chvíli vydoloval a přes vyběhnuvšího golmana jej poslal před prázdnou branku kde jej pohodlně napálil do sítě Vakaro, jež se utrhl nedůsledné obraně. To byla studená sprcha pro domácí hned v úvodu druhé půle. Přesto ale Jeviněves ve druhé půli odehrála lepší partii, vypracovala si jednu dvě gólové příležitosti ale ani Jirkovi Kokšálovi, jež přehodil vyběhnuvšího golmana ale s ním i branku, tak ani Honzovi Šelichovi, kterému do palebné pozice nabíjel Jirka Kokšál, se vyrovnat nepodařilo. Na druhé straně Hángoc ztroskotal při samostatném úniku na brankáři domácích, několik střel bylo zakončeno slabě nebo mimo branku a tak až v 88. minutě dal výsledku konečnou podobu přízemní střelou Hángoc, když využil jeviněvské ztráty míče v obranné třetině. Jeviněves-Liběchov 0:2. příští kolo jede Jeviněves do suverénních Čečelic, Liběchov si to doma rozdá s Řepínem.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , J. Pešek [-] (46. P. Kindl [-] ) , P. Novotný [-] (88. M. Malý [-] ) , J. Kokšal [-] , M. Černý [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , T. Janovský [-] , M. Paul [-] , M. Janovský [-]

SK Liběchov
V. Kvasnička [-] - M. Král [-] , D. Hángoc [-] , L. Tichý [-] , Š. Hladký [-] , J. Kapler [-] (68. J. Trnka [-] ) , D. Vakaro [-] , H. Tříška [-] , P. Nemasta [-] (57. T. Čičmanec [-] ) , P. Puchmertl [-] , J. Král [-]

ŽK: 85. M. Paul - 79. J. Král .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - KYSELA Jaroslav (N), ŘÍZEK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2018 09:24
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích