Jeviněves veze tři body


Branky


5

Report zaslal Jaroslav Kysela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Ve čtvrtém kole se utkala domácí PTZ Nelahozeves s Jeviněvsí. PTZ zatím předváděla nevyrovnané výkony, Jeviněves ze tří utkání zatím dvakrát zvítězila až po pokutových kopech, čistou výhru si připsala jen proti suverénně poslední Sazené. Před utkáním hosté řešili velké množství absencí – chyběli Martin Rozsypal, Tomáš Janovský, Petr Duchoslav, Franta Týle a Víťa Hrdlička. Přesto hosté dokázali poskládat slušnou sestavu a v prvním poločase byli lepším mužstvem na hřišti ačkoliv čelili mladému mužstvu PTZky. V první dvacetiminutovce dostal Honza Šelicha dva povedené centry na hlavu v okolí malého vápna, ale ani jednou netrefil branku. Povedlo se to až po dalším centru zprava od Marka Paula, který „lafatovsky“ uklízel do branky Jirka Kokšál. Domácí mezitím větrali obranu jeviněvse rychlými náběhy, ale často se chytli do ofsajdové pasti, nebo nedokázali únik dovést do zakončení. Pár střel které prošly, tak postrádaly razanci či přesnost. Jeviněves i ve středu pole šikovně přenášela hru a dostávala se tak na dostřel domácí branky. Deset minut před poločasem se dočkala druhé branky, když se Pepa Pešek postavil k penaltě a s přehledem proměnil, čímž zaznamenal první branku v dresu Jeviněvse. 2:0 pro hosty.

Domácí snížili

 

Druhý poločas ale začali pozvolna přebírat otěže zápasu domácí a byli čím dál nebezpěčnější. Jeviněvsi se zejména po vystřídání Pepy Peška  a Petra Kindla nedařilo podržet míč a tak v 67. minutě přišel trest – mladý Šimek se prodral do pokutového území a protlačil míč s pomocí tyče do branky. Sníženo 1:2. Na rázu utkání se toho příliš nezměnilo, i když si i jeviněvští dokázali vytvořit dvě solidní šance, ale jak proti Martinu Schořovi, tak i proti Jirkovi Kokšálovi dobře zasáhl domácí golman. Domácí se hrnuli za vyrovnáním, ale jakoby jim chyběla zkušenost a trocha štěstí v rozhodujících okamžicích. A narážela na bojovně hrající jeviněvské. A když v samém závěru utkání Šimek tváří v tvář hostujícímu brankáři neuspěl, odvezla si Jeviněves cenné tři body.



Sestavy


PTZ Nelahozeves
L. Michovský [-] - L. Struneček [-] (57. F. Šimek [-] ) , P. Srp [-] , M. Rosenhöfer [-] (46. F. Vodička [-] ) , D. Indrouch [-] , D. Žák [-] (46. K. Fišer [-] ) , M. Novák [-] , A. Karapetyan [-] , A. Ludický [-] , P. Hénig [-] , V. Němeček [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , M. Schoř [-] , P. Novotný [-] , J. Kokšal [-] , J. Pešek [-] (50. M. Malý [-] ) , M. Janovský [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , P. Kindl [-] (61. T. Navrátil [-] ) , M. Paul [-]

ŽK: 85. A. Karapetyan - 19. P. Kindl , 68. M. Schoř .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MOŠKO Jan - ŠARBOCH Roman (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2018 09:35
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích