Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeviněves porazila Vehlovice na penalty


Branky


6

Report zaslal Jaroslav Kysela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bez branek

Na již znatelně zlepšeném trávníku Jeviněvského hřiště přivítali domácí hosty z Vehlovic. K utkání byl delegován rozhodčí Stibůrek, což zřejmě většinu znalých fanoušků nepřekvapí. Stává se tak takovým stínem Vehlovických, jež je doprovází jako věrný pejsek téměř všude.

 

Od začátku utkání bylo jasné, že co se týče fotbalovosti, hosté Jeňováky převyšují. Ti se jen zřídka dostali s míčem na kopačkách přes polovinu hřiště. Ještě hůř bylo, když muž s píšťalkou vyloučil za faul a následné řeči domácího záložníka Frantu Týleho. Běžela teprve 12. minuta. Hosté tak ještě zesílili své útočné šiky, naráželi ale na zpevněnou hradbu domácí obrany. Za zmínku stojí několik centrů do pokutového území jež ale byly zakončeny nepřesně nebo nedůrazně. Málem se ujal až nepovedený centr, jež plachtil do branky, ale domácí golman jej odvrátil na rohový kop. I dále  domácí obrana zdatně  čelila útočným atakům hostí, vyzdvihl bych výkon Tomáše Janovského na předstoperu, ale kvalitní výkon podala celá obrana Jeviněvse nebo ještě jinak – dobrou defenzívu předvedl celý tým Jeviněvse, žel na úkor ofenzívy. Hosté chvíli před pauzou zahrozili dělovkou ze dvaceti metrů, kterou se štěstím zlikvidoval domácí golman. Domácí se za poločas nedostali k jedinému zakončení.

Hosté v závěru vyrovnali

Druhý poločas se nesl v podobném duchu až do 55. minuty, kdy po skrumáži ve vápně dostali hned dva hostující hráči sami před branku domácích a zcela v klidu zakončili. Přesto se v rychlém sledu, v 69.  a 70. minutě podařil domácím obrat z ničeho. Nejdříve vyrovnal Honza Šelicha po perfektně zahrané standartce na zadní tyč a minutu poté Tomáš Janovský obranným odkopem poslal Jirku Kokšála do samostatného úniku a Jirka přehodil hostujícího gólmana. 2:1 ze dvou střel domácích na branku. Jeviněves hrála nesmírně bojovně a s nasazením, ale chyběla kvalita. Hosté se s nastalým stavem nehodlali smířit - v několika případech jejich střely o fous minuly domácí branku , po vyražené přízemní střele domácím dokonce pomohla branková konstrukce až v první minutě nastavení chyboval domácí brankář když nedokázal zkrotit lehkou hlavičku a hostující Novák doklepl míč do branky. V pokutových kopech domácí nezaváhali a když brankář Kysela kryl jeden z pokusů hostí, brala Jeviněves dva body.

 

Příště zajíždí na PTZ Nelahozeves a Vehlovice si to doma rozdají s Řepínem.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Schoř [-] , P. Novotný [-] , J. Kokšal [-] , V. Hrdlička [-] (58. D. Velický [-] ) , T. Janovský [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] (83. M. Malý [-] ) , M. Paul [-] (74. M. Janovský [-] ) , F. Tyle [-] , M. Rozsypal [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Novák [-] , J. Najman [-] , L. Feigl [-] , T. Viazanica [-] (83. J. Kaňkovský [-] ) - J. Procházka [-] , P. Procházka [-] , I. Přáda [-] - M. Sochůrek [-] (63. V. Přáda [-] ) , D. Chorvát [-] , J. Vališ [-]

ŽK: 77. P. Macák , 81. D. Velický , 88. M. Janovský - 33. J. Novák , 60. T. Viazanica , 89. J. Najman . ČK: 13. F. Tyle .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - KYSELA Jaroslav (N), KROUŽECKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2018 13:31
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích