Jeviněves uspěl v Sazené


Branky


4

Ve druhém kole 3. fotbalové třídy mělnicka hostila fotbalisty Jeviněvse Sazená, jež v prvním kole schytala debakl 5:0 v Dolanech. Hostům chyběl střelec z minulého kola Petr Duchoslav, naopak do sestavy se vrátil Martin Rozsypal, Tomáš Janovský a Jirka Kokšál.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V začátku utkání Jeviněves zatlačila domácí na jejich polovinu a brzdy se dostala do vedení, když se Martin Schoř krásně za vápnem opřel do odvráceného míče a poslal ho nechytatelnou ranou pod břevno branky domácích. Postupně se ale domácí osmělili, rozběhali ofenzívu a hledali skulinky v netěsné obraně Jeviněvse. K zakončení jejich snaha však dlouho nevedla. Až se po levém křídle proháčkoval sazenský Hájek do vápna a naservírovali míč na penaltu zcela volnému Štrynclovi, který mířil přesně k pravé tyči. Chvíli předtím šel mladičký Hájek sám na hostujícího gólmana, mazácky jej přeloboval, ale míč jen o kousek přeletěl břevno branky hostí. Na druhé straně pálil Šelicha bombou přes celou branku do šibenice, ale míč se od tyče odrazil zpět do hry. Pro hosty v pravou chvíli se ale podruhé prosadil Martin Schoř, když se prosadil hlavou po rohu na zadní tyči! Hostům se ale čím dál více vkrádala na kopačky nervozita, z čehož pramenily nepřesnosti a dohady, jež krizi před prvním poločasem jen prohloubily. Byli tak rádi za poločasovou pauzu.

 

 

O střídání kvůli zranění si řekl Honza Šelicha, kterého nahradil Jirka Kokšál. Ten se postavil na hrot útoku odkud se přesunul Tomáš Janovský na předstopera. Druhý poločas byla z pohledu hostí daleko lepší písnička, hrálo se uvolněněji, bojovně, se zabezpečenou obranou a smělými výpady v ofenzívě. Domácí si během druhé půle nevytvořili jedinou gólovou pozici. Ani hosté neměli vyslovených gólovek mnoho, ale přeci jen se dokázali aspoň jednou z těch nemnoha prosadit, Pavel Macák vyhrál vzdušný souboj po centru ze standardky a zvýšil na 3:1 což přineslo definitivní uklidnění pro hosty, kteří si tak zaslouženě ze Sazené odvezli 3 body. Příští týden se doma postaví Vehlovicím, jež nyní podlehly doma 0:1 Dolanům.

 

Autor: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Sazená
J. Černý [-] - K. Hlaváček [-] , Z. Dunko [-] , J. Podracký [-] , M. Cakl [-] - J. Štryncl [-] , M. Miler [-] , Z. Karhan [-] , R. Dombai [-] - J. Cakl [-] - V. Hájek [-] (52. Š. Zeman [-] )

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , M. Schoř [-] , P. Novotný [-] (79. T. Malík [-] ) , T. Janovský [-] , F. Tyle [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] (46. J. Kokšal [-] ) , P. Kindl [-] , M. Paul [-] (56. M. Janovský [-] ) , M. Rozsypal [-]

ŽK: 15. V. Hájek , 59. M. Miler , 75. Z. Dunko , 88. J. Podracký - 15. P. Kindl , 44. T. Janovský . ČK: 81. T. Janovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HORVÁT Jiří - FORMÁNEK Jiří (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2018 11:52
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů