Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři Dvory na čele odskočily na tři body


Branky


23

Třídvoráci opět rychle vedli, ale další branky přidali až v závěru, kdy se dostali ke slovu i Českobrodští a výsledek je pro domácí velice příznivý. Díky ztrátě velimské rezervy tak získaly Tři Dvory na čele opět tříbodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté proměnili jen dvě z několika šancí

V mminulém kole se Českobrodským nepodařilo dát dohromady bojeschopnou jedenáctku a tak k utkání do Velimi nedorazili a zápas byl kontumován ve prospěch soupeře. Podobný kolaps se podruhé za sebou očekávat nedal a tak Třídvoráci museli počítat se vším. Rozhodně ne s tím, že stejně jako Velim přijdou lacino ke třem bodům.

 

Podle průběhu prvního poločasu to ale nevypadalo na žádné podcenění ze strany hostů ani na žádné silné posílení domácí sestavy. Naopak se v ní objevili dva dorostenci, z nichž Jakubovi Šímovi bylo teprve patnáct let.

 

Poločas byl v jasné režii hostujícího celku a jak je u Třídvorských zvykem, branky padaly velice brzy. Už v patnácté minutě trefil přesně do horního růžku Miroslav Müller - 0:1. O pár minutek později zakončoval za záda Sahuly Matěj Linhart - 0:2.

 

To ovšem bylo vše, další šance zůstaly nevyužité, ale i tak mohli hosté odcházet do kabin spokojeně.

 

Pazderec korigoval dvěma góly

Domácí začali druhý poločas odvážněji a protože v týmu hostů bylo několik hráčů limitovaných drobnými šrámy (Müller, Malý, Linhart) a Kalivoda musel dokonce vystřídat, hra se opticky vyrovnala. Zkušení hosté ale nechtěli připustit žádné komplikace a do velkých šancí Českobrodské nepouštěli.

 

Naopak to byl Lukáš Slezák, který proměnil samostatný nájezd a zvýšil náskok na tři branky - 0:3. Za pět minut potom ale korigoval aktivní Petr Pazderec na 1:3 a vypadalo to, že domácí mají stále ještě naději něco s výsledkem udělat. Do konce zápasu chyběla čtvrthodina.

 

Ale kdepak... Stempák přesně odcentroval a po zakončení Davida Brunclíka to bylo opět o tři góly - 1:4. Druhý gól Petra Pazderce v samotném závěru už jen kosmeticky upravil výsledek - 2:4. I tak mohou být domácí spokojeni, protože s favoritem soutěže odehráli solidní zápas a uhráli jeden z nejlepších výsledků proti tomuto soupeři.

 

V příštím kole čeká Český Brod opět doma Jestřábka, Tři Dvory přivítají doma nevyzpytatelné Žiželice.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Do Kounic jsme jeli s tím, že chceme plný počet bodů a to se nám podařilo. První poločas byl jasně v naší režii s několika šancemi a s výsledkem 0:2. Druhá půle byla z naší strany slabší, začala se ozývat nedoléčená zranění Mullera ,Malého ,Linharta a Kalivody který musel ze hry dolů. Tento zápas byl pro mě i trošičku srdeční, v Brodě jsem hrál a mám tu spoustu známých a kamarádů. Každopádně si nemyslím, že CÉČKO patři do spodních příček tabulky a přeji jim hodně zdaru.



Sestavy


SK Český Brod C
M. Sahula [-] - P. Pazderec [-] , M. Kozlíček [-] , V. Dušek [-] , P. Morávek [-] , M. Kratochvíl [-] , D. Rozumný [-] , J. Svoboda [-] , R. Margolius [-] , M. Šmejkal [-] , J. Šíma [-]

TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - J. Malý [-] , P. Stempák [-] , M. Linhart [-] , V. Novák [-] , M. Müller [-] , D. Brunclík [-] , L. Kmoch [-] , L. Kalivoda [-] (55. D. Plachý [-] ) , L. Slezák [-] , J. Rak [-]

Hráči zápasu: P. Pazderec .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kvasnička Václav - BUBNÍK Filip (N), LINHART Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: I tady je favorit jasný, Dvory určitě nebudou chtít ztratit na hřišti předposledního týmu tabulky.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 07:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 14:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:26
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:16

Tip: výhra hostů