Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kubelka s Korčákem rozstříleli Tuchoraz


25

Tuchoraz se v úvodu soutěže trápí a po debaklu v prvním kole na domácím hřišti si veze podobný výsledek i ze hřiště zatím stoprocentních Žiželic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli ubránit přijatelný výsledek

Tuchoraz v důsledku všech okolností těžko skládala sestavu pro tento duel a tak jejím jediným cílem bylo udržet co nejdéle nulu a přijatelný výsledek. To se jim dařilo téměř celý první poločas, i když poprvé inkasovali po dvaceti minutách hry. Autorem úvodního gólu byl Lukáš Kubelka, který se pak v průběhu zápasu trefil ještě dvakrát a díky hattricku se vyhoupl do čela střelecké tabulky.

 

Před přestávkou upravil na poločasových 2:0 Michal Midloch.

Domácí si otevřeli střelnici

Ve druhém poločase padla po deseti minutách třetí branka a Tuchoraz rezignovala. Dva góly v utkání zaznamenal Jakub Korčák a poslední přidal Michal Bubeník.



Ohlasy k zápasu



FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Do zápasu jsme nastoupili ve velmi nekompletní sestavě a to vzhledem k vyloučením, zraněním a doznívajícím dovoleným. Od začátku nám bylo jasné, že můžeme jen překvapit a proto jsme hráli odzadu a zbytečně jsme se nevytahovali, což se nám první polovinu docela dařilo. Ovšem v druhé polovině jsme naprosto zbytečně začali hru více otevírat a v návaznosti na to jsme udělali několik školáckých chyb v obraně a soupeři jsme tak darovali myslím dvě branky. Od této chvíle opadlo i naše nasazení, což se podepsalo na výsledku. Chtěl bych i tak klukům poděkovat za jejich trpělivost v této nelehké situaci, v jaké se nyní nacházíme.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - V. Konhefr [-] , M. Midloch ml. [-] , M. Živný [-] , M. Bubeník [-] - S. Rous [-] , D. Mejvald [-] (70. J. Šantrůček [-] ) , D. Mical [-] (53. J. Fořt [-] ) , J. Korčák [-] , O. Hůka [-] - L. Kubelka [-] (77. A. Schánel [-] )

FC Tuchoraz B
J. Bartyzal [-] - D. Šimůnek [-] , J. Hrdinka [-] , T. Novák [-] , D. Sodoma [-] , J. Moravec [-] , P. Topol [-] , D. Šír [-] , M. Vosecký [-] , M. Bláha [-] , B. Hanzl [-]

ŽK: 41. M. Vosecký , 52. D. Sodoma , 81. D. Šimůnek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MELICHAR Vít - ŽIVNÝ David (N), NOVÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Uvidíme, co se dá udělat během týdne s týmem, který utrpěl doma debakl. Žiželičtí by rádi potvrdili body z venku, ale doma se jim loni tolik nedařilo.