2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:15

12.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném boji bere Nový Jáchymov všechny body


Branky


8

Žebrák nemohl nastoupit v té nejsilnější sestavě z důvodu velké marodky a pracovních vytížení, ale i tak šel do vedení. Nakonec se ale z výhry radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Herejta odpověděl Spurný

Po vzájemné dohodě se oba soupeři v Novém Jáchymově utkali netradičně již v sobotu dopoledne a oba měli před zápasem shodný cíl - „udělat si tříbodovou žízeň“ před půlsezónním hodnocením.
Tomuto přání se již v úvodu utkání přiblížili hosté ze Žebráku. Než se domácí na hřišti rozkoukali, po brance Herejta prohrávali na začátku 3. minuty - 0:1. Po týdnu se v Novém Jáchymově představil opět velice kvalitní soupeř, vzhledem k nízkému věkovému průměru navíc hodně běhavý a agresivní. Již za další tři minuty musel Bednář v domácí brance vytáhnout ze svého repertoáru první skvělé zákroky, když nejprve vyrazil bombu Lukeše a krátce poté se zaskvěl při Herejtově dorážce. Čechie se v úvodní čtvrthodince nemohla propracovat k zakončení svých ojedinělých akcí a byl to až kapitán Spurný, který jako první v dobré pozici ztroskotal na Filipovském hájícím svatyni Spartaku. Aktivnější hosté byli i nadále při chuti a Vávra v posledním okamžiku zachraňoval před dotírajícím Herejtem odkopem na roh... Po jeho zahrání netrefil branku z malého vápna nikým nehlídaný hlavičkující Novák! Ve 21. min. sudí neuznal Žebráku po střele Vokáče do břevna a následné dorážce Herejta ofsajdový gól a hrálo se dál... Mnohem častěji na polovině domácího týmu, který vážněji zahrozil až ve 36. minutě. Po akci Spurného s Paterou „už, už“ zakončoval Morstein, ale míč mu nakonec utekl... I tak se vyrovnání Čechie dočkala poměrně brzy. Do Morsteinovy prudké přihrávky se skluzem položil Spurný a Filipovský byl, řečeno filmovou hantýrkou, tentokrát „nahraný“ - 1:1. Houževnatý soupeř domácích i nadále zlobil a jen díky Havlovi, který tahal za záchrannou brzdu při akci Vojty s Herejtem, zůstal nerozhodný stav i do přestávky.

V. Cimpa dal rozhodující gól

Po změně stran už Čechie směrem „na hospodu" předvedla mnohem kompaktnější výkon. Její herní projev byl o poznání fotbalovější. Přesto první varování připravil soupeř resp. Vokáč, jehož bomba z trestného kopu zatřásla břevnem domácí branky! Na opačné straně likvidoval Filipovský trestňák Vávry. V 52. min. už ale hostující gólman kapituloval podruhé. To Spurného táhlý pas usměrnil přesně k tyči na hranici malého vápna hlavičkující Cimpa - 2:1. Po chvilce nadělala nemalé problémy Filipovskému tečovaná střela Frydrycha, Bednář zase prokázal kvality po další ráně Vokáče. Domácí brankář pak po Vokáčově centru chytil „tutový" gól u pravé tyče číhajícímu Bartákovi! Hosté se hnali ve snaze o vyrovnání do útoku a domácí obrana dobře organizovaná Vávrou se rozhodně nenudila. Nenudil se ani Bednář, který v 79. min. kryl Herejtovu nebezpečnou a tvrdou střelu ze 17 m. Definitivní K.O. mohl soupeři zasadit Morstein, jehož skvělému průniku přes tři hráče vystavil „stopku" až gólman Spartaku' Když střídající a osamocený Procházka na opačné straně uvnitř šestnáctky dvě minuty před koncem doslova „zazdil" svoji šanci, početná skupinka hostujících fanoušků pouze smutně konstatovala, že je „hotovo“. Tři body tak po velkém boji zůstaly doma. 

 

 

Zdroj: Nový Jáchymov



Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
B. Bednář [-] - J. Červenka [-] , R. Vávra [-] , J. Havel [-] , Y. Odeesho [-] - V. Cimpa [-] , T. Frydrych [-] , L. Spurný [-] , L. Patera [-] (88. Z. Merhout [-] ) - J. Morstein [-] , M. Vlček [-] (84. F. Bartoš [-] )

TJ Spartak TOS Žebrák
J. Filipovský [-] - D. Muller [-] , I. Kučera [-] , J. Novák [-] - A. Vokáč [-] - M. Herejt [-] , J. Lukeš [-] - M. Žalud [-] , M. Barták [-] , P. Nečas [-] (46. A. Procházka [-] ) , L. Vojta [-]

ŽK: 61. T. Frydrych , 75. Y. Odeesho - 31. P. Nečas , 36. M. Barták , 59. M. Žalud . ČK: 89. M. Žalud .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VLACHOPULOS Patrik - ČERVENKA Martin, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Ivan Sýkora
Tip experta: remíza

Toto je typické utkání na trojtip.