5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trubín rozdrtil Neumětely pěti góly


Branky


20. R. Klička , 41. P. Brodan (p.) , 58. P. Brodan , 58. D. Vokáč , 65. J. Laštovička (vl.) - 80. J. Laštovička
9

K výhře Trubína velmi pomohla penalta, kterou proměnil P. Brodan před přestávkou. Ve druhém poločase si už Trubín vítězství sebrat nenechal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili dobrý náskok

Trubínští začali, jak je na domácím hřišti jejich zvykem, opět zhurta. Dlouho se jim ale nedařilo vypracovat si vážnější příležitost ke skórování. První kdo vážněji zahrozil proto byli hosté. Slibnou příležitost Košťálka ale Hejcman skvělým zákrokem dokázal zlikvidovat. Velkou šanci měl na druhé straně po centru Michala Porsche, Patrik Bordan. Trubínský levý obránce našel hlavu domácího kapitána úplně přesně, jeho hlavička šla ale nad. Skóre nakonec ale přece jen domácí otevřeli. Radek Klička jakoby se na to už nemohl koukat, vzal ve středu pole míč, namířil si to směrem na branku hostů a z 20 metrů vypálil nechytatelnou střelu pod břevno - 1:0. Druhá branka padla z penalty, trubínští kombinovali na pravé straně, Jiří Klička našel průnikovou přihrávkou Jakuba Porsche, který se s míčem zvládl otočit, během toho byl ale podražen a verdikt sudího Pánka zněl jasně! Trubínští našli spolehlivého exekutora pokutových kopů v Patriku Brodanovi, 4 zápasy za sebou, 4 penalty, 4 góly - 2:0.

Hostující Jakub Laštovička vstřelil dva góly, jeden však do vlastní brány

V úvodu druhé půle se do druhé vyložené šance dostali hosté, mezi třemi trubínskými tyčemi se ale blýskl i druhý trubínský brankář, Jan Váca a jen díky němu se Neumětelům nepovedlo snížit. Když gól nepadl do jedné branky, vlnila se síť na druhé straně. Trubínu zafungovala spolupráce obou útočníků. Patrik Brodan našel ve výhodnější pozici Davida Vokáče. Jeho první střelu sice Špicl zvládl vyrazit, míč se ale dostal zpět k Vokáčovi, který jej pohotově obloučkem poslal na místo určení - 3:0. Ještě v téže minutě se na pravé straně dostal k míči Jakub Porsch, udělal pár rychlých kroků a prostrčil míč do vápna na Patrika Brodana, který jej „uklidil“ pod břevno branky Nemětel a bylo hotovo - 4:0. Pátý zářez přidali na svou pažbu trubínští po ukázkovém brejku, Jakub Porsch poslal hlavičkou míč na Patrika Brodana, který nasadil k bleskovému úprku vpřed. Během šedesátimetrového sprintu s míčem se zvládl zbavit dvou obránců a najednou byl sám na brankové čáře soupeře. Přihrávkou pod sebe hledal trubínský kapitán lépe postavené spoluhráče, jeho pas si ale do vlastní sítě nešťastně srazil hostující Laštovička - 5:0. Laštovička se ale v 80. minutě stal ze smolaře tím, kdo dal výsledku zápasu finální podobu. Hostující hráč za vápnem napřáhl a poslal Vácovi nechytatelný pozdrav do šibenice - 5:1.

 

 

FC Trubín: „Z pochopitelných důvodů nastoupili trubínští fotbalisté k poslednímu zápasu podzimu proti soupeři z Neumětel netradičně už v sobotu. 60 diváků v trubínských ochozech doufalo po předchozích výsledcích domácího týmu v další gólovou nadílku a ti, kteří drželi palce Trubínu určitě odcházeli (zůstávali) spokojení. Trubín tak poslední zápas podzimní části zvládl na jedničku a díky 3 vítězstvím v řadě a zaváhání Chyňavy se o skóre posunul na páté místo, které mu teď bude patřit minimálně do března. Doufejme, že se na jaře naše pozice ještě zlepší! Děkujeme Vám za podporu během první poloviny soutěže a věříme, že nám svou přízeň zachováte i v její druhé části!“

 

 

Zdroj: FC Trubín

FOTO: Tomáš Skoupý



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] (46. J. Váca [-] ) - V. Vlček [-] , M. Novák [-] , P. Maleček [-] - M. Porsch [-] (75. J. Kalina [-] ) , J. Klička [-] (68. J. Gracias [-] ) , R. Klička [-] , M. Blaha [-] (65. M. Šlégr [-] ) , J. Porsch [-] - D. Vokáč [-] , P. Brodan [-] (82. D. Rajtr [-] )

SK Horymír Neumětely
D. Špicl [-] - M. Kocman [-] , V. Bláha [-] (69. L. Konopásek [-] ) , O. Pešta [-] , M. Vršecký [-] , K. Hejduk [-] , J. Šebek [-] , V. Košťálek [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] , P. Míka [-]

ŽK: 57. J. Laštovička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:34

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Ivan Sýkora
Tip experta: výhra domácích

Trubín doma nerad prohrává a proti Neumětelům tomu nebude jinak.