4:1
(3:0)
77. P. Brodan (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák rozstřílel Trubín a posunul se na druhé místo


Branky


27. J. Lukeš , 32. J. Novák , 36. J. Novák , 50. A. Vokáč (p.) - 77. P. Brodan (p.)
8

Žebrák v roli mírného favorita jasně přehrál Trubín a nechal si doma tři body, které zajistily posun na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili za devět minut tři góly

Hostům se vůbec nepovedl první poločas. Žebrák na svého soupeře vlétl a díky rychlému a důraznému pressingu ho do ničeho nepouštěl, navíc si sám dokázal vypracovat velmi slibné příležitosti. Hned v úvodu se k hlavičce po centru z pravé strany dostal domácí Novák, branku ale minul. Jedinou slibnou šanci hostů měl pak trubínský Rajtr, který spolu s útočným parťákem Brodanem dokázal vybojovat míč proti váhajícím obráncům, zakončit se mu ale nepovedlo. Pak přišla smrtící desetiminutovka v podání domácího týmu, kteří gólovou smrští rozhodli utkání. Ve 27. minutě přišel centr z druhé vlny, na který vybíhal brankář Váca, jenže se k míči nedostal. Útočník Žebráku Novák ho prodloužil na zadní tyč, kde už měl Lukeš snadnou pozici a pohodlně otevřel skóre - 1:0. Už o pět minut později se domácí dostali do dvougólového vedení. Lukeš dostal přihrávku za obranu a postupoval ve dvojici s Novákem na Vácu. Svému spoluhráči připravil gól na zlatém podnose a ten se nenechával dvakrát vybízet a skóroval. Hosté v případě obou přihrávek reklamovali ofsajdové postavení svých protihráčů, ale nebyli vyslyšeni - 2:0. Třetí gól přidal také Jan Novák, když nekompromisní pumelenicí dorazil tvrdou střelu Adama Vokáče, kterou dokázal k útočníkovi domácích pouze vyrazit Jan Váca - 3:0. Žebrák zvládl první poločas na jedničku a na hřišti jednoznačně dominoval.

Hosté snížili z pokutového kopu

Na dobrý výkon se domácím podařilo navázat i v úvodu druhé půle. Žebrák začal tlakem a po sérii rohových kopů přišel už v 50. minutě faul Martina Nováka na Davida Pergla ve velkém vápně a pokutový kop ve prospěch domácích. Na penaltový puntík si míč postavil Adam Vokáč. Jan Váca sice trefil stranu, domácí záložník ale penaltu umístil blízko pravé tyče trubínské branky a zvýšil vedení svého týmu - 4:0. Žebrák po zaváhání Pavla Malečka, samostatném úniku jednoho z útočníků a následné kombinaci přidal i pátý gól, ten ale nebyl po konzultaci mezi pomezním a hlavním rozhodčím uznán pro postavení skórujícího hráče mimo hru. Pravidlo číslo 11 vůbec přineslo během celého utkání řadu diskuzí. V závěru druhého poločasu se do několika slibných příležitostí dostali i do té doby nevýrazní hosté. Do samostatného úniku se prodral kapitán Patrik Brodan, proti gólmanovi soupeře ale neuspěl. Čestného gólu se ale hosté nakonec přece jen dočkali. Novák v pokutovém území nakopl Jakuba Porsche, který se po přiťuknutí Kličky dostával k zakončení, a sudí Špicl nařídil penaltu i na druhé straně. Patrik Brodan se nemýlil a snížil - 4:1. Ve zbývající čtvrthodině se utkání už jen dohrávalo. Závěrem třeba dodat, že Žebrák zvítězil naprosto zaslouženě, a to především díky výkonu v prvním poločase.

 

 

FC Trubín: Trubín nastoupil v 9. kole okresního přeboru k dalšímu utkání na hřišti soupeře, tentokrát byl naším soupeřem Žebrák. Oproti minulému utkání proti Jáchymovu bylo opět třeba sáhnout do sestavy, když chyběli zranění Jiří Klička, David Vokáč a Radek Křesťan. K dispozici ale tentokrát byli omilostněný Miroslav Blaha a obránci Pavel Maleček s Martinem Novákem.

Trubín potvrdil, že se mu v letošní sezóně na hřištích soupeřů vůbec nedaří, když zatím body přivezl pouze úvodu soutěže, a to z Karlštejna a z Chyňavy. Od té doby aktuálně 6. tým tabulky venku vůbec nebodoval. Šanci napravit nepříznivou bilanci budou mít trubínští za čtrnáct dní v Komárově. Do té doby se ještě na vlastním hřišti utkají s Březovou, která obrala o 2 body Drozdov. Utkání dalšího kola je na programu příští neděli, kvůli změně času se hraje už od 14:30. 

 

Zdroj: FC Trubín



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
J. Filipovský [-] - D. Muller [-] (56. M. Barták [-] ) , J. Novák [-] - A. Procházka [-] (66. I. Kučera [-] ) , D. Pergl [-] (75. P. Nečas [-] ) , A. Vokáč [-] , T. Kuník [-] - J. Lukeš [-] (51. M. Herejt [-] ) - O. Kuška [-] , M. Žalud [-] , L. Vojta [-]

TJ FC Freyburg Trubín
J. Váca [-] - J. Kalina [-] (60. M. Šlégr [-] ) , V. Vlček [-] , M. Novák [-] , P. Maleček [-] - M. Porsch [-] (83. D. Hejcman [-] ) , D. Rajtr [-] (51. J. Gracias [-] ) , R. Klička [-] , J. Porsch [-] , M. Blaha [-] - P. Brodan [-]

ŽK: 19. O. Kuška , 30. J. Novák , 89. A. Vokáč - 4. V. Vlček , 49. M. Novák , 89. R. Klička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠPICL Jan - ŠNAJDR Jan, VEVERKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 20:17
Tomáš Štveráček

Expert: Kabina FC Freyburg Trubín
Tip experta: výhra hostů

Vítězství z minulého týdne nás nabudilo!

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 12:13
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:09
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích