1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bitvě dokázala Chyňava porazit druhý Žebrák


Branky


9

Chyňava opět potvrdila nárůst formy a dotahuje se na čelo tabulky. Navíc dvakrát po sobě neinkasovala. Bohužel přišla o zraněného V. Vaňka, který musel na operaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Pergl srazil Václava Vaňka, ten musel na operaci

Od začátku utkání bylo vidět, že Žebrák disponuje mladým a běhavým mužstvem, které chtělo vlítnout na domácí a ujmout se ihned ze začátku vedení. Avšak spousta hostujících hráčů působila přemotivovaným dojmem. Žebrák měl ze začátku více šancí a domácí mohli být rádi, že se jim podařilo udržet čisté konto. Domácí první náznak šance se zrodil ve 12. minutě, když po pravé straně zatáhl míč Z. Steiner, který centroval do vápna, kde nabíhal Hebeda, ale obrana hostí míč odvrátila. Hostující tým se snažil těžit z rychlosti svých hráčů, ale rychlost není vše, a především finální fáze nebyla přesná. Veškeré útoky končily před domácím vápnem. Ve 20. minutě se zrodila domácí krásná akce D. Steiner posunul míč na Jaromíra Hebedu, který z dvaceti metrů uklidil míč k tyči a zajistil Chyňavě vedení – 1:0. V tuto chvíli nikdo nemohl tušit, že to byl jediný gól v zápase. Pro domácí pozitivní impuls, vedou a můžou se soustředit na jejich hru. Ve 37. minutě přišel nechutný zákrok na domácího V. Vaňka, který koukal po míči, balón odhlavičkoval a vzápětí ho trefil hostující hráč David Pergl, který nesledoval vůbec míč a vletěl do domácího hráče, který utrpěl zlomeninu jařmové kosti. Avšak tento zákrok zůstal bez karetního potrestání. Chování hráčů hostí po této srážce je také „ukázkové“ v průběhu utkání bylo slyšet, jak někteří hráči říkají, že jim je jedno, že je Vaněk v nemocnici. Nechutné! Můžeme v klidu říct, že od tohoto momentu už se fotbal nehrál, ale byl to pořádný boj. Do konce poločasu se nic extra neděje ani na jedné straně a do kabin se jde za vedení domácích, kteří ale cítí velkou křivdu.

Na každé straně padla jedna červená

Druhý poločas začíná úplně stejně, hostující tým se snaží využívat rychlosti a rozběhat domácí. Ale prozatím se mu to nedaří. Ve 49. minutě jde do souboje domácí Aleš Vejvoda, který ze strany trefuje hostujícího hráče a ihned dostává červenou kartu. Faul to byl, a to bez debat, ale na červenou? Především ve srovnání se zákrokem na Vaňka. Po tomto oslabení je jasné, že budeme hrát zodpovědně vzadu a nikam se nehnat. K tomu v 54. minutě přichází další faul, a to na domácího J. Kříže, který po odehrání míče schytává faul na stojnou nohu a musí odstoupit. Opět bez trestu pro hostujícího hráče. Celý druhý poločas je opravdu plný emocí a soubojů. Na hřišti je několik dvojiček, které po sobě jdou a nic si nedarují. Domácí hráli chytře a utkání kouskovali. Žebrák je úplně bezradný, zkouší dlouhé balóny, ale všechny kryje Dreksler, který s lehkostí sbírá míče ze vzduchu. Na pozici stopera hraje D. Steiner, který si obranu diriguje a soupeř nemůže chyňavskou hráz překonat. Za celý druhý poločas má Žebrák dva nebezpečné závary po standardních situacích, kdy na brankové čáře čaruje Dreksler a v druhém případě zachraňuje situaci Lorenc. V samotném závěru se síly na hřišti vyrovnávají, když hostující hráč musí po druhé žluté kartě předčasně do sprchy. Zkušeně si domácí hlídají výsledek a snaží se míč držet daleko od jejich branky. Nakonec se vše povede a domácí se radují. Hra nebyla vůbec pěkná, ale tři body zůstaly doma. Soupeř předvedl pouze arogantní chování, přemotivovanost a surovou hru. Chyňava poslala Žebrák bez bodu domů.

 

Zdroj: SK Chyňava, mírně upraveno redaktorem



Sestavy


SK Chyňava
L. Dreksler [-] - J. Lorenc [-] , J. Buncík [-] , A. Vejvoda [-] - D. Steiner [-] , J. Čeřovský [-] , Z. Steiner [-] (82. M. Husák [-] ) , V. Vaněk [-] (38. P. Petrbok [-] ) - J. Hebeda [-] - J. Kříž [-] (54. L. Jelínek [-] ) , R. Dóša [-] (86. L. Flíček [-] )

TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - M. Žalud [-] , I. Kučera [-] - D. Pergl [-] , T. Kuník [-] (69. O. Kuška [-] ) , A. Vokáč [-] , A. Procházka [-] - M. Herejt [-] (77. M. Barták [-] ) , J. Lukeš [-] - L. Vojta [-] (72. D. Muller [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 35. J. Čeřovský , 43. J. Lorenc , 44. D. Steiner , 84. L. Jelínek - 27. I. Kučera , 44. M. Žalud . ČK: 49. A. Vejvoda - 90. M. Žalud .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - HÁJEK Václav, BICAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Petr Dupač
Tip experta: výhra domácích

Výhra Chyňava. Chyňava mladé družstvo Žebráka přehraje a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů