0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená na každé straně, Chyňava vyloupila Nový Jáchymov


Branky


8

Chyňava dokázala na horké půdě v Novém Jáchymově urvat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Buncík poslal hosty do vedení

Již ve 4. minutě musel Bednář v domácí brance prokázat svůj postřeh po Hebedově dělovce. Naproti tomu na opačné straně hřiště chyboval gólman Dreksler, který opustil branku, u rohového praporku uklouzl, ale Morsteinova přihrávka z brankové čáry skončila, bohužel pro domácí, na chyňavských kopačkách... To však byla na dlouhé minuty poslední nebezpečná situace před brankou soupeře domácích fotbalistů. Ti často působili až příliš bezradně a bojácně a jejich protivník měl herně navrch. Nedorozumění Spurného s Krákorou ještě stačil tváří v tvář Z. Steinerovi napravit Bednář, ale po následném rohovém kopu se opět projevila slabina Čechie z posledních zápasů. Tou je centrovaný míč na zadní tyč a soupeř, jmenovitě Buncík, hlavou znovu potrestal ztuhlé a překvapené domácí obránce včetně brankáře - 0:1. Nejistota z domácích borců i nadále doslova sršela a Bednář v brance se rozhodně nenudil... Po kiksu Spurného musel domácí gólman vytasit úspěšný zákrok proti Hebedovi. Domácí byli v těchto pasážích zápasu všude o krok později, v obsazování byli nepozorní, jejich hra navíc postrádala důraz a o kombinaci v jejich hře nemohla být ani řeč... Soupeř se navíc prosazoval rychlostně i fyzicky, a tak jáchymovský fanoušek marně kroutil hlavou nad tím, co že se to za týden s jeho mužstvem stalo... Světlou výjimkou byl až po půlhodině hry povedený rohový kop Patery, jenže ten Pecha slabou střelou pouze prodloužil do náruče připraveného Drekslera. Tečovanou střelu Frydrycha si chyňavský brankář v klidu stáhl ze vzduchu a tzv. gólovky se objevily znovu před Bednářem. Ten svým zpětným skokem vytáhl v poslední chvíli na rohový kop ránu D. Steinera. Ve 40. minutě pak Bednář chytil tutový gól Vlčkovi a stále držel naděje domácích nad vodou. Vyrovnání mohlo přijít tři minuty před přestávkou, kdy si Čechie odškrtla největší šanci první půle. Paterův roh zastihl na malém vápně soupeře dobře naběhnutého Krákoru, jenže míč z jeho kopačky jen těsně minul horní tyč!

Daniel Steiner skóre ještě navýšil

 

 

Druhá půle byla mnohem vyrovnanější a také emotivnější té první... Nejprve Morsteinův centr doslova proběhl osamocený Patera a zdálo se, že Čechie začne šturmovat. Jenže opak byl na dlouhé minuty smutnou pravdou. Hebeda svojí střelou v 60. minutě domácí varoval, že jejich defenzíva znovu skřípe. Velké štěstí pak měli domácí poté, co Spurný nešťastně tečoval střelu D. Steinera a na opačnou stranu padající Bednář v posledním okamžiku míč vykopl na roh! Pod sprchy pak musel za svůj slovník předčasně hostující Vlček, jenže Čechie dlouho v početní převaze nehrála. Asi málokterý hráč dostává v každém zápase od soupeře tak „nakopáno" jako Frydrych, jehož podrážděná reakce na faul D. Steinera byla v 78. minutě utkání červená! Síly na hrací ploše se vyrovnaly, své emoce museli krotit jak hráči na hřišti tak také diváci... Pojistku tříbodovému zisku, jak se brzy ukázalo, přidal přímo z rohového kopu D. Steiner, který „od potoka" milimetrově trefil vzdálenější horní roh Bednářovy branky - 0:2. Bylo jasné, že zápas zdaleka nekončí a že naděje na vstřelení gólu, který by Čechii mohl dodat větší sílu, stále existuje... Morsteinovu pobídku vyslyšel střídající Krob, ale jeho levačka z 20 metrů mířila nad branku. Vávrovu střelu v nastaveném čase vytečoval na rohový kop Dreksler a když pak Spurný z těžkého úhlu po centru Morsteina mířil hlavou nad, všichni již čekali pouze na konečný hvizd rozhodčího Bidšovského. Ten zazněl za několk vteřin a hosté z Chyňavy se mohli radovat ze zaslouženého vítězství.

 

Zdroj: Nový Jáchymov

 



Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
B. Bednář [-] - L. Spurný [-] , J. Červenka [-] (60. J. Havel [-] ) , M. Krákora [-] (76. M. Stárek [-] ) - K. Pecha [-] , L. Patera [-] , R. Vávra [-] , Y. Odeesho [-] - T. Frydrych [-] , J. Morstein [-] , Z. Merhout [-] (54. J. Krob [-] )

SK Chyňava
L. Dreksler [-] - A. Vejvoda [-] , J. Buncík [-] (64. N. Žáček [-] ) , J. Lorenc [-] - J. Čeřovský [-] , Z. Steiner [-] (66. R. Dóša [-] ) , D. Steiner [-] (87. M. Lhoták [-] ) , V. Vaněk [-] (89. I. Valach [-] ) - J. Hebeda [-] , P. Vlček [-] - P. Petrbok [-]

ŽK: 23. T. Frydrych , 75. M. Krákora , 86. L. Spurný - 18. Z. Steiner , 31. P. Vlček , 78. D. Steiner , 80. V. Vaněk , 94. J. Hebeda . ČK: 78. T. Frydrych - 72. P. Vlček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - VODIČKA Ladislav, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Nový Jáchymov ve vyrovnaném utkání urve šťastné body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza