Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V neuvěřitelné přestřelce uspěl domácí Bolevec B!


0

Domácí hráči Bolevce přivítali na svém hřišti fotbalisty Prazdroje. V utkání se roztrhl pytel s góly, těch nakonec padlo těžko uvěřitelných třináct!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci, kteří dorazili na tento duel, se rozhodně v žádném případě nemohli nudit, neboť utkání se "zvrhlo" v úžasný brankové hody. Zdálo se, že oba týmy nastoupily do zápasi bez obran, či vyznávali taktiku, že nejlepší obrana je útok. Nebo je tu ještě jedna možnost, že nejlepší útok je prostě útok. Již v prvním poločase bylo k vidění sedm branek, domácí fotbalisté po úvodních čtyřiceti pěti minutách vedli již 5:2! Po přestávce se hra "uklidnila" a k vidění bylo gólů šest, druhá půle skončila remízovým stavem 3:3. Za domácí se trefil útočník Michal Pelnář hned šestkrát a zaznamenal tak v podstatě dva hattricky v jednom mači. Za Bolevec se ještě prosadili forvard Václav Kalčík a Jaroslav Klečka.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec B
Jaroslav Klečka (SK Bolevec B): Od začátku jsme byli lepším týmem. Padalo hodně branek, hosté nám vždycky dali gól, tak jsme museli drobet přidat. Jinak jsme byli lepší celý zápas.




Sestavy


SSC Bolevec B
J. Körner [-] - P. Bejvl [-] , M. Fleisner [-] , L. Vjel [-] , L. Fictum [-] - J. Fryček [-] , J. Klečka [-] , J. Thomayer ml. [-] , A. Sedláček [-] - V. Kalčík [-] , M. Pelnář [-]


Hráči zápasu: M. Pelnář .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.