Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky uspěl v dalším těžkém utkání


Branky


0

Slovan Spoje B přivítal na domácí hřišti suveréna soutěže tým Vodní stavby A. Zápas sliboval zajímavou podívanou, neboť oba týmy vyznávají ofenzivní styl hry. Hosté nakonec potvrdili nezastavitelnou formu a opět zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující fotbalisté si náskok vytvořili již v prvním poločase, kdy vstřelili dvě branky. Domácí se jistě snažili eliminovat snahu hostí, protože si byli dobře vědomi jejich neuvěřitelné ofenzivní síly v zakončení. Nicméně, Vodní stavby se i přes veškerou snahu Slovanu dostali do vedení. Skóre duel otevřel záložník Michal Pavlíček, do konce prvního poločasu se prosadil ještě bek Jiří Egermajer.

 

V druhé půli ještě padli na obou stranách davá góly. Domácím se podařilo dvakrát nachytat hostujícího gólmana Lukáše Hosnedla a i "vodníci" byli v zakončení úspěšní. Třetí gól hostí přidal forvard Tomáš Bláha. Čtvrtou a pojišťovací branku dokázal vsítit střídající Jiří Krušina. Hosté tak opět dokázali vyhrát a na čele tabulky mají dál slušný náskok.



Sestavy



TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - F. Holý [-] , J. Egermajer [-] , M. Novák [-] (65. Z. Wočadlo [-] ) , J. Haišman [-] (46. J. Větrovský [-] ) - V. Kolář [-] , T. Bláha [-] , M. Šedivý [-] , M. Nolč ml. [-] (60. J. Krušina [-] ) - P. Hrdlička [-] , M. Pavlíček [-]

Hráči zápasu: T. Bláha .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.